14 Eylül 2023 23:331.569
Buğra'nın Teşekkür Mesajı
Buradan yaptığımız talep sonrası müşteri temsilcisi iletişime geçerek arızalı parçayı hemen göndereceklerini iletti. Bugün de tarafıma kargo ile teslim edildi. Hızlı aksiyon almalarından dolayı Parex firmasını kutluyorum. Teşekkürler.

06.09.2023 tarihinde teslim aldığım Parex wondero otomatik temizlik seti henüz ilk kullanımda paspas ile sapın bağlantısı noktasından sürekli çıkıyor. Birçok kez deneme rağmen üretim kaynaklı bu sorunun çözülerek tarafıma dönüş yapılmasını rica ederim.

15 Eylül 2023 09:03 (Şikayetten 9 saat sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

20 Eylül 2023 14:09

Merhaba, Şikayetinize ilişkin sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

Buğra
20 Eylül 2023 14:10

15 Ekim 2023 10:321.285

"Kısa sürede iletişim sağlanarak arızalı parça gönderildi. Teşekkürler."

Parex Wondero Temizlik Seti Hızla Bozuldu

31 Aralık 2024 12:531.469

"Hızlı bir şekilde dönüş yapıldı. Teşekkürler."

Parex Wondero Temizlik Seti Paspas Sorunu

21 Şubat 2025 16:20848

"Markaya ve telefonla iletişim kurarak sorunumu ilgiyle çözen arkadaşa çok teşekkür ediyorum."

19 Kasım 2023 12:001.531

"İlginiz için teşekkür ederim"

Parex Wondero Temizlik Seti: İlk Kullanımda Hayal Kırıklığı

10 Mart 2025 12:49554

Parex wondero temizlik setini 21.02.2025 tarihinde sipariş verdim. İlk kullanımda kovadaki suyun paspasa temas etmediğin...

Tümünü Gör
Parex Su Çarkı Dönmüyor, Mop Islanmıyor

Parex Su ÇarkıDönmüyor, Mop Islanmıyor

Asiye
Parex Tornado Sıkma Aparatı Kırıldı

Parex TornadoSıkma Aparatı Kırıldı

Ozlem
Parex Vileda Sapı Dönmüyor, Böyle Kalitesini Gösteriyor Çok Üzgünüm!

Parex Vileda SapıDönmüyor, Böyle Kalitesini Gösteriyor Çok Üzgünüm!

Gizem
Parex Wondero Işık Sorunu