Parex Wondero Sapı Bozuldu

13 Şubat 2024 09:161.336
Simge'nin Teşekkür Mesajı
Marka benimle iletişime geçti, bozulan parçanın tedariğini sağladılar, teşekkür ederim :)

Parex wondero temizlik setimi çeyizim için almıştım. Henüz 1 aydır kullanıyorum, 2. Kullanımımda sap kısmında garip bir ses çıktı ve dönme yani sıkma işlevi gitti. Kalitesine güvenerek almıştım, fiyatı yüksek olmasına rağmen aldım ama 2. Kullanımda bozuldu, sap için tedarik ve desteğinizi rica ediyorum

13 Şubat 2024 10:00 (Şikayetten 44 dakika sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

14 Şubat 2024 16:17

Merhaba ne zaman iletişime geçersiniz, iletişime geçen yok

29 Şubat 2024 08:57

Merhaba, şirket iletişime geçti ve bozulan parçanın tedariğini sağladı teşekkür ederim :)

29 Şubat 2024 08:58

29 Şubat 2024 09:38

Merhaba, Şikayetinize ilişkin sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

Zeynep
Zeynep
Benzer Şikayeti Var
16 Şubat 2024 11:34

Parex'i uzun süredir istiyordum fiyatından dolayı sürekli erteleyip durmuştum. Gecen ay alma fırsatım oldu fakat 2. Kullanımımda sap dönme kısmı birkaç garip ses çıkarttıktan sonra dönme olayını kaybetti ve artık çalışmıyor fiyatı yüksek olduğu halde aldım bunun için sizlerden rica ediyorum değişimi için

Parex Wondero Sap Sorunu

2 Haziran 2024 07:43411

"Firma hemen 1 gün sonra benimle iletişime geçti ve sadece 3 gün sonra yeni sap elimdeydi gerçekten bu kadar hızlı ve çözümcül oldukları için teşekkür ediyorum"

Parex Wondero Temizlik Seti: Hayal Kırıklığı Ve Bozuk Mekanizma

Buse
Buse
22 Ekim 2024 08:47672

"Çok hızlı dönüş yaptılar WhatsApp'tan görüştüğümüz için sorun daha net anlaşılıp daha kolay çözüme kavuşturuldu. Destekleri için Parex ekibine teşekkür ederim müşteri olarak çok mutlu oldum. Yaşadığım sorun karşısında bu şekilde çözüm odaklı davranıp bir müşteri nasıl kazanılır sorusuna da oldukça güzel bir örnek bence dilerim bütün firmalar müşterileri konusunda Parex kadar ilgili davranır."

1 Yorum

Tümünü Gör
Parex Tornado Sıkma Aparatı Kırıldı

Parex Tornado SıkmaAparatı Kırıldı

Ozlem
Parex Vileda Sapı Dönmüyor, Böyle Kalitesini Gösteriyor Çok Üzgünüm!

Parex Vileda SapıDönmüyor, Böyle Kalitesini Gösteriyor Çok Üzgünüm!

Gizem
Parex Wondero Işık Sorunu