Esra sonuçtan memnun

Parex Vondero Sap Kırılması Ve Dönmeyen Başlık Sorunu

Esra
03 Aralık 2024 09:22
Esra'nın Teşekkür Mesajı
“Mesajım siteye düştüğü an hızlıca arandım ve eksik parçanın gönderileceği söylendi. Teşekkür ederim.”

Yaklaşık 8 ay önce Parex vondero aldım. Trendyol uygulamasından ürünün sapı kırıldı ve artık başlık dönmüyor. Ürünüm yeni ve haftada bir kez kullanıyorum.

Çok üzgünüm ve markadan sorunumun çözülmesini rica ediyorum. Bu sorun bizi çok üzdü. Olumsuz yorumlara aldırmadan almıştım, yine olacak gibi görünüyor.

03 Aralık 2024 09:35 (Şikayetten 13 dakika sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

03 Aralık 2024 09:37

Merhaba, Şikayetinize ilişkin sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

Esra
03 Aralık 2024 10:32

Nazlı sonuçtan hiç memnun değil

Nazlı
04 Mayıs 2024 22:58
Başak sonuçtan memnun

Başak
05 Aralık 2023 22:55
"Parex ürününün arkasında durdu. Kırılan parça gönderildi ücretsiz olarak çok teşekkür ederim"
Parex Ürün Çok Kalitesiz Olduğunu Düşünüyorum
Seniha sonuçtan çok memnun

Seniha
20 Mart 22:36
"Hızlıca çözüldü çok teşekkürler."
Zeynep sonuçtan çok memnun

Zeynep
05 Aralık 2023 09:41
"WhatsApp hattı ile iletişime geçen Esra hanım'a sorunumu çözdüğü ve anlayışla yaklaştığı için teşekkür ediyorum."