Sedefnur sonuçtan çok memnun

14 Ekim 2023 15:09
Sedefnur'un Teşekkür Mesajı
“Şikayetle kısa zamanda ilgilenip Vileda sapının yenisini kısa bir sürede gönderdiler teşekkür ederim🙏🏻”

Parex Firmasının ürünü verdiği e-ticaret sitesi olan Trendyol GO İdeal Market tatlısu şubesinden sipariş etmiş olduğum 2888767290 numaralı siparişimdeki 219.90 TL fiyatı olan Parex marka Black Edition otomatik temizlik seti modeli ürünü kullanmaya başladığım ilk gün kurutma kısmını yaparken dönmemeye başladı ve aynı zamanda kutunun üstünde belirtilen şekilde sapın uçlarını birleştirmiş olmama rağmen üstündeki kilit tutmadığı için sap sürekli kısaldı ve yapamadım. 4. Gün ise hiçbir baskı uygulamadan tekrar kurutma işlemi kısmına koyduğumda sapı bir anda kırıldı. Lütfen en yakın zamanda ürünün yenisini ya da paramın iadesini istiyorum.

17 Ekim 2023 10:08 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Şikayetinizle ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Ürün ve hizmetlerimizle ilgili her türlü bilgi, öneri, görüş ve çözüm taleplerinizi bize iletebilirsiniz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

30 Ekim 2023 17:20

30 Ekim 2023 17:20

Merhaba, Şikayetinize ilişkin sorunun çözüldüğü bildirimi alınmış olup, markamıza duyduğunuz güven için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Parex Müşteri Hizmetleri

07 Kasım 2023 01:19
Hakan sonuçtan çok memnun

Hakan
26 Temmuz 2023 22:39
"Telefondaki müşteri temsilcisi anlayışlı ve kibardı. Kırılan ürün yerine yenisi hızlı bir şekilde gönderildi. Markaya ve kendisine teşekkür ediyorum."
Parex Temizlik Seti Dayanıksız
Parex Temizlik Seti Dayanıksız
Akif sonuçtan hiç memnun değil

Akif
25 Ağustos 2024 23:10
Parex Mop Setinin Kalitesizliği
Parex Mop Setinin Kalitesizliği
Bekir sonuçtan çok memnun

Bekir
28 Ekim 2025 17:25
"Teşekkürler Allah razı olsun"
Mehmet sonucu yetersiz buldu

01 Aralık 2023 09:47