15 Ocak 2024 21:03

Palette saç boyası aldım Yemeksepeti'nden. Alerji testi yaptıktan sonra saçımı boyadım. 3 dakika bile dayanamadım kafa derimin yanmasına. Hemen yıkadım. Ama sonuç yine hüsran saçımın derileri yanık kanıyor yara oldu. Ben çalışan bir insanım, dış görünüşü çok kötü duruyor saçımın. Para verip paramla rezil oldum. Elimde market fişim ve sonrasındaki deri yanık ve yaralarımın fotoğrafları var. Siz benim bu mağduriyetimi gidermezseniz, hem kimyasal ile bildiğiniz insanları zehirleyip yaraladığınız için mahkemeye vereceğim, Tüketici Hakem Heyeti'ne de gideceğim. Maddi ve manevi tazminat davası açacağım. Yazıklar olsun böyle markaya. Rezil rüsva ettiniz beni.

profile profile profile
25 Ocak 2024 19:03

Hala arayıp soran yok. Markalarına sahip çıkmaları da takdire şayan. Pes!

06 Şubat 2024 14:04 (Şikayetten 21 gün sonra)
06 Mayıs 2024 17:09

Müşteri temsilcisinden arayıp bakım ürün paketi göndereceklerini söylediler kaç ay oldu dönüş bile yok. Tekrar aramalarını rica ediyorum. Pes gerçekten.

Aylin
Aylin

Aynı şekilde derim yandı biri bu şekil diğeri kabuk şeklinde ve o bölgede ki saçlarım döküldü pişmanlık...

Özge
Özge

Peki nasıl geçti benim de aynı şey oldu bugün açıcıdan sonra sarı rengini kullandım ve açıcı hiçbir zarar vermemişti saçıma boyadıktan sonra oldu bir de o yaraların olduğu yerdeki saçlarımda yapışma var bildiğiniz saç diplerim birbirine yapıştı aynı şeyi yaşadınız mı ve geçti mi

Sibel

Yapışma hissi yıkadıkça gidiyor, ama yara geçmiyor kabuk bağlıyor kafada

Buket
22 Ağustos 2023 10:35
Palette Boyadan Sac Derimde Yanık Oluştu
Tuana sonuçtan hiç memnun değil

Tuana
27 Haziran 2024 01:50