Özyurtlar İnşaat Gereksiz Fatura Ücreti

10 Şubat 2024 12:32

Özyurtlar Holding Ödül İstanbul Evleri'nde yaklaşık altı aydır ikamet etmekteyim. Haftada bir gün izinli olduğum bir işte çalışıyorum. Evde nadiren bulunduğum için elektrik ve suyu çok fazla kullanmam mümkün değil. 09.02.2024 tarihine kadar en yüksek elektrik ve su dahil olmak üzere 848 TL'lik fatura ödemiştim. Su için 300 küsur, elektrik için ise 1100 TL küsuratlı faturalar geldi. Ben 1+1 dairede otururken, aynı katta 2+1 dairede oturan komşumun toplamda 500 TL'lik fatura ödemesi yapması düşündürücü. İşten eve geldiğimde genellikle bir saat televizyon izleyip uyuyan biri olarak bu ölçüde bir tüketim yapmam söz konusu değil. Yönetime yaptığım itiraz üzerine sayaç kontrolü yapılmasını önerdiler ve kontrol sonucunda herhangi bir sorun olmadığı belirtildi. Bu durumun, usulsüz fatura düzenlenmesinden başka bir açıklaması olamaz. Aynı durumdan etkilenen diğer daire sakinleriyle birlikte gerekli mercilere şikayet oluşturmayı düşünüyorum.

Zeynep
Zeynep

Sadece o mu o kadar aidat ödüyoruz her dakika asansörde kalıyoruz hem de sürekli yüksek katta oturduğum halde asansöre binmeye korkuyorum artık

Bora sonuçtan hiç memnun değil

Yüksek Aidata Rağmen Hizmet Yok Elektrik Ve Su Kesiliyor

24 Haziran 2025 18:59