Burak sonuçtan hiç memnun değil

Öztan Hastanesi Ödeme Sorunu

23 Şubat 2024 10:12

Öztan Hastanesi'ne yönelik şikayetimizi dile getirmek istiyorum. 08.02.2024 tarihinde eşimin Kadın Doğum bölümünden randevusu vardı. Gittiğimizde eşimin acil olarak doğuma alınması gerektiği söylendi. Biz de iş yerinden hızla hastaneye ulaştık. Eşim anestezi için kan tahlili yapılırken, ben de yatış işlemleri için ilgili birime başvurdum. Daha sonra özel oda ve diğer hizmetler için toplamda 15.000 TL tutarında bir ödemenin hemen yapılması gerektiği, aksi takdirde ameliyata alınmayacağımız söylendi. Daha önce de doğum için bu hastaneye geldiğimizi ve ödemeleri sonradan yaptığımızı belirttik. Ancak ısrarla ödeme yapılmadan işlemlere devam edilemeyeceği, en azından bir kapora vermemiz gerektiği söylendi. Bu tutum karşısında oldukça rahatsız olduk ve devlet hastanesini tercih etmeye karar verdik. Uşak'ta tek özel hastane olmanızın verdiği güvenceyle bu tür bir muamelede bulunmanız kabul edilemez. Tüm kontrollerimizi burada yaptırdık ve maddi durum düşünülseydi başka bir sağlık kuruluşunu tercih ederdik. 08.02.2024 tarihinde yaşadığımız bu olaydan sonra Öztan Hastanesi'ni tercih etmeyeceğimizi belirtmek isterim. Afyon'a gitmeyi dahi düşünebilirim.

20 Nisan 2024 21:45

Uşak Öztan Hastanesi Kayıt Süreci!

08 Temmuz 2023 14:23
Yavuz sonuçtan hiç memnun değil

24 Ocak 2024 16:48
Taner sonuçtan hiç memnun değil

Uşak Öztan Hastanesi Anestezi Yapamadı! Açıklama Yapmadı! Umursamadı!

17 Kasım 2023 17:14

Özel Hastanede Sigorta Krizi Ve Saygısızlık