Özseç Beton Değil, Özseç Su!

19 Mayıs 2023 21:45

18/05/23 perşembe günü öğleden sonra Sizlerden C35 beton siparişlerimiz geldi. İlk gelen beton bozuktu başlamış bulunduk döktük ama beton su içinde yüzdüğü için kalıplar patladı. Aradık f** beyi. Yanıtı; mümkün değil biz büyük bir firmayız bizde öyle bozuk beton olmaz reçete neyse odur dedi. Pompacının suçu dedi o basamamıştır dedi ilgilenmedi bile. İkinci araç geldi pompaya basmadan betonu yere döktük yine bozuk full su geliyordu video çektik bu sefer de i** beye gönderdik o da oralı olmadı. Üçüncü beton da bozuk gelince pompacı takım taklavatını topladı ben bu betonu dökmüyorum beton su içinde ve ilaç bitarafa mıcır bitarafa ayrılıyor dedi. Sizden kaç kişiyi aradıysak muhatap bulamadık gelin beton burada bakın beton bozuk iade ediyoruz deyince geri gönderin çimento ilave edelim dediler. Güya düzelttikleri beton yine sular içinde geldi videolarını çekip size attım mecburen o betonu döktük Döktük ama neler çektik bize yönlendirdiğiniz pompacıyı arayıp sorabilirsiniz. Benim uzmanlık alanım beton değil ancak köyden bir çobana o videoları gösterseniz onun beton olmadığını anlayacaktır. Umarım yaptığımız imalatta beton diyerek döktüğümüz o şey neyse ileride başımıza iş açmaz. Vebal sizindir. Siz nasıl bir firmasınız arkadaş. Ne ilgilenen var ne soruna çare bulan var. Herkes havalarda.

Emin sonuçtan hiç memnun değil

Grup Beton'da Muhatap Bulmak Mümkün Değil!

10 Eylül 2024 23:21
Grup Beton'da Muhatap Bulmak Mümkün Değil!
Mitat sonuçtan hiç memnun değil

29 Mayıs 2024 19:56
Ravza Yapı Tesisat Tesisat Sorunları Ve Mağduriyetimiz

16 Şubat 2024 20:10
Freebox Modüler Yaşam Alanları Konteyner Ev Sorunu
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

12 Mart 2024 15:35
Kadriye sonuçtan hiç memnun değil

16 Mayıs 2025 14:29