13 Kasım 2023 15:52

Sivas özkaya perdeden 3. 5 yıl önce salonuma tül yaptırdım. Tül tuttuğunuz yerden yırtılıyor. Kendilerine ilettiğimde güneş yakmıştır diyorlar. Storları hiç kaldırmıyorum ki güneş mobilyamı yakmasın diye. 3.5 yıl içinde tülün toplam güneşe maruziyeti 2 ay vardır ya da yoktur.
Tülün kumaşı resmen çürük. Ellerindeki çürük kumaştan dikmişler ki bu kadar çabuk yırtıldı tül. Evimde 15 yıldır kullandığım tülüm var hâlâ taş gibi. Ürünlerine sahip çıkmadılar. Bu firmadan bir şey alacağınız zaman bir kere daha düşünür. Zaten de o yüzden yazdım yorumu. Kimse haksız kazanç elde etmesin. Halk da hem parasını ödeyip hem de mağdur olması.

15 Mart 2025 19:36

15 Ekim 2023 00:43

Poyraz Halı & Koltuk Yıkama (Balçova) Stor Perde Yıkatmaya Verdim Paramparça Geldi

24 Temmuz 2023 10:19
Nurten sonuçtan hiç memnun değil

Çorlu Perde Market Siparişi Teslim Etmiyor

23 Temmuz 2024 00:08