Özkan Oto Bir Daha Asla

19 Temmuz 2023 17:43

18.07.2023 tarihinde İstanbul Küçükçekmece Halkalı Merkez Mah. Fatih CD. No 92/1A-1 Adresinde Özkan Oto S** T**Oto Lastikçisine gittim. Aracımın lastiklerinde yarık ve yırtıklar sebebiyle muayeneden geçemediğini yılı çok eski olmayan bayatlamamış, yarığı yırtığı olmayan, çıkma ekonomik lastiğiniz var mı diye sordum 2 tane lastik gösterdiler yanakları temiz duruyordu. Dükkan sahibi yoktu oğlu vardı. Oğluna sorun çıkarsa geri iade alır mısınız, değiştirirsiniz değil mi diye sordum değiştiririz abi sorun değil dedi. 2 lastik için 800 TL dedi. Değiştirme ücreti dahil mi dedim evet dedi. Lastikleri dükkanın iç kısmında karanlıkta gördüm gün ışığında görmemiştim kısaca aynı mahalledeyiz değiştiririz de dedikleri için pek dikkatli bakmadım güvendim. Takıldıktan sonra aynı mahalledeki evime gidip aracı park ettim. Muayene tekrarı için randevu alamadım doluluk vardı randevularda. 19.07.2023 yani bir gün sonra eksik bir şey kalmasın diye son kez kontrol ederken lastiklerin orta kısımlarında derin yarıklar olduğunu fark ettim. Lastik takılıp hava basılınca yarıklar daha belirginleştiği için görebildim. Telefonla aradım gel değiştiririz abi dediler. Gittiğimde taktıkları her iki lastikteki yarılmaları gösterdiğimde dükkan sahibinin beni bir dövmediği kaldı. Değiştiririm de 600 den geri alırım diyerek beni zor durumda bıraktı. Aracımdan çıkan lastikleri depoya kaldırmıştım. Lastiklerimi geri getirmediğim için mecburen başka lastik taktırmak zorundaydım. Yeni gösterdikleri lastikler çok bayat eski tarihli ve dişleri çok erişmiş lastiklerdi 2 tane yeni lastik taktırmak istedim internette 900-1000 TL civarı fiyatlı lastikleri kendilerine internette gösterdim ama tanesini 1500 TL den takabileceklerini söyleyeyim zor durumda bıraktılar beni ve 800 den taktıkları kullanılmış lastikleri 600 e saydılar. 2400 TL daha üzerine para istediler. Dükkanlarından çıkarken beddua ettim yüzlerine karşı. Bir daha asla özkan oto s** t** 'nın dükkanına ayak basmayacağım. Hakkımı Helal etmiyorum.

05 Mart 2024 18:45
Efe Motor Lastik Konak, Sakınılması Gereken İşletme
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Vural Şanzıman Ankara Kötü Deneyim

27 Ekim 2023 19:01

09 Ağustos 2023 19:12

Yfs Otomotiv Beklenmedik Tamir Ücreti Şoku!

02 Aralık 2024 18:23
Faruk sonuçtan hiç memnun değil

05 Nisan 2024 18:50