Çağrı sonuçtan hiç memnun değil

Özel Teknik Servis (444 07 45)  Yanıltıcı Servis Numarası İle Mağduriyet Yaşadım!

11 Eylül 2024 11:57

Uygulama üzerinden Bosch yetkili servisi numarası olarak yönlendirmişler kendilerini. https://teknikservisdenizli.com/servis/bosch-teknik-servis?gad_source=1&gclid=CjwKCAjw3P-2BhAEEiwA3yPhwDNV1HnMWcmJZyruy6_kDdMh-_6viuhqfxfyNlz_Yvxxgkh8mbixDRoC56AQAvD_BwE internet adresinde Bosch teknik servisi yazıyordu. Dikkat etmeden ve ihtiyacım acil olduğundan çamaşır makinemin yırtılan lastiğini değiştirmek için aradım. Eve gelip lastiği aşırı koku yapan bir lastikle değiştirdiler. B**G** isimli bir bayanın hesabına 2860 TL EFT yaptım. Kendilerinden fatura istediğimde iş yerinin fatura keseceğini söylediler. Numarayı aradım, muhasebecinin döneceğini söylediler. Muhasebeci dönmediği gibi taktıkları ürün de orijinal değil. Ne yazık ki açılmayan telefonlarımla mağdur edildiğimi geç anladım. İnsanların evlerine yetkili servis ayağına giriyorlar. Daha sonra hiçbir şekilde bu numaraya ulaşamadım. Fatura falan da yok ortada. Bosch'u aradığımda benim servis kaydımın olmadığını, böyle bir ekiplerinin olmadığını söylediler. İnternetten bakıyorum, kombi servisi çıkıyor. Numarayı açan yok. İnce ince mağdur edilmişiz. Dikkatli bakınca internet sitelerinin sahte olduğu anlaşılıyor. Telefondan girince fark etmedim. Kendilerini vergi dairesine de şikayet ettim. Hayatta olduğumuza şükretmeliyiz bence. Bosch yetkili servisinin de bu numarayla ilgili hiçbir tavır almaması ve kafasını kuma gömmesi ayrıca düşündürücüdür. Müşterilerinin güveni önemli değil mi?!

11 Ocak 2025 22:40
Kemal sonucu yetersiz buldu

28 Mayıs 2024 15:29

29 Mart 2025 23:30
Nermin sonuçtan hiç memnun değil

27 Nisan 2024 14:39