Özel Smiletime Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Diş Çekimi İçin Gittim Hastane Dişim Çekilmedi!

15 Eylül 2023 16:11

Dün İzmir Şemikler'de bulunan Smiletime adlı diş polikliniğine gittim. Alt ve üst yirmilik dişlerimin çekileceğini söyledim. Alt yirmilik dişim çene kemiğime baskı yaptığını ve geceleri ateş yaptığını söylediğim halde üst yirmilik dişimi çekip beni gönderdi. Daha önce de yirmilik diş çektirmiştim ikisini aynı anda çekmişlerdi. Bunlar yüzünden işlemim iki aşamada olduğu gibi şikayetim olmayan üst yirmilik dişim önce çekildi. Orada çalışan insanlar da yanlış yönlendiriyorlar 1000 TL olarak söylenen diş 2000 TL'ye çekildi. Yarı gömülü yirmilik dişin fiyatı ne kadar diye soruldu öncesinde 1000 TL'den başlıyor diye söylendi sonrasında yarı gömülü diş 2000 TL dendi. Başta o fiyat söylenmedi sonra sistemden okudu başta söylese oraya bile gitmezdim. Sadece orada çalışan sarışın bir bayan vardı o biraz yardımcı olmaya çalıştı halime üzüldü onun dışındakiler canımı sıktı ve korkunçtu o kadar pişman oldum.

Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Dinçalya Ağız Ve Diş Sağlığı Merkezi Memnuniyetsizliği

03 Temmuz 2023 22:47
İlkay sonuçtan memnun değil

Avrupadent Bir Diş Çekimi 2bin TL

12 Ağustos 2023 14:01

Albadent Diş Kliniği Hatalı Diş Çekimi

08 Temmuz 2023 21:48
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Alyadent Ağız Ve Diş Yanlış Diş Çekimi Ve İkisine De Alınan Ücret

03 Temmuz 2025 11:30