Emrullah sonuçtan hiç memnun değil

Özel Konak Hastanesi Haksız Alınan Ücret

Özel Konak Hastanesi Haksız Alınan Ücret
07 Temmuz 2023 15:49

6 Temmuz 2023 günü saat 22:00 sıralarında oğlumu fazla ilaç içmesi nedeniyle zehirlenme şüphesiyle acile götürdük. Bizi nöbetçi çocuk doktoruna yönlendirdiler. Tabi zorla imzalattıkları bir evrak ve 730 TL muayene ücreti ile. Doktor tahlil ve serum takılmasını istedi bunun içinde 1957 TL istediler. 7 Temmuzda itiraza gidip, Acil giriş yapıldığını ve paraların tarafına iade edilmesini istediğimde, bana siz acilde değil çocuk doktoruna muayene oldunuz denildi. Böyle olsa bile devletin belirledi oranlar dahilinde tarafından alınabilecek rakam Maximum 130 TL dir. Daha önce bu şekilde sorun yaşadığımda hastaneler fazla alınan parayı tarafıma iade ettiklerini söylediğimde bana ukalaca itiraz ettiğiniz yerlere neden gidiyorsunuz cevabı verildi. Hastaneniz ceza alacak dediğimde ise o yönetimin problemi dendi. Tarafımdan yaklaşık 2700 TL haksız para alınmıştır, itirazlarıma ukalaca cevaplar verilmiştir. Bundan sonra yasal şikayetlerimi yaparak şikayetimi devam ettireceğim.

10 Nisan 2025 21:58
Eren sonuçtan çok memnun

11 Eylül 2023 09:55
"Özellikle ömer bey'e ilgi alakasından ötürü teşekkür ederiz. Ücret iadesi için dilekçemiz ve kredi kartı resimlerimiz alindi. Ücretin geri yatması için bekliyoruz. Bu yanlışlığın düzeltilip mağdur edilmediğimiz için tekrar teşekkür ederiz."

Özel Eryaman Hastanesi Tahlil Sonuçlarım Yok

06 Aralık 2023 16:45
Begüm sonuçtan hiç memnun değil

07 Nisan 2024 14:30

23 Haziran 2023 15:23