Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

Ozdilekteyim Online Alışverişte Stok Güncelleme Sorunu

23 Kasım 2024 15:12

Ozdilekteyim uygulamasından yapmış olduğum alışveriş sonucunda zararlı çıktım. Kupon kullanarak gerçekleştirdiğim alışverişim, site yetkililerinin stok kontrollerini eş zamanlı olarak güncellememelerinden kaynaklı iptal oldu.

Siparişim, hatalı ürün üretiminden dolayı satışı yapılmamaktadır sebebiyle iptal edildiği belirtildi. Müşteri hizmetlerini arayıp çözüm bulmaya çalışırken y*** Hanım'a eğer o beden yoksa bir küçük bedenini gönderebilir misiniz diye rica ettim ancak kendisi yeniden sipariş etmem gerektiğini belirtti, böylece kuponum yanmış oldu.

Ürünümün iptal edilme sebebinin hatalı ürün satışının satıştan kaldırılmasından dolayı değil, stok güncellemesi yapılmadığı için beden gönderemediklerinden iptal edildiğini fark ettim. Online Ozdilekteyim siparişi vermek pişmanlıktır.

23 Kasım 2024 15:26 (Şikayetten 14 dakika sonra)

Sayın Misafirimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. Saygılarımızla, Özdilekteyim Ekibi

26 Kasım 2024 18:16

30755626 numaralı şikayet ile ilgili gerekli incelemeler yapılmış ve müşteri memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla, Özdilekteyim Ekibi

Aleyna
Aleyna
27 Kasım 2024 17:22

Müşteri hizmetlerinden aradılar kaybettiğim kuponu tanımlayacaklarını söylediler ancak tanımlamadılar hayal kırıklığı devam etmekte.

Manipulative sonucu yetersiz buldu

Manipulative
08 Mayıs 2024 10:31
Ozdilekteyim.com Online Alışveriş Mağduriyeti
Ecem sonuçtan çok memnun

19 Temmuz 2023 16:50
"Bana ulaşan kişinin tavrı ve müşteri odaklı yaklaşımı özdilek.com un bende bıraktığı negatif etkiyi pozitife çevirmeyi başardı teşekkürler 😊"

Ozdilekteyim.com Sipariş İptali!

30 Eylül 2024 17:09
Ozdilekteyim.com Sipariş İptali!
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Ürün Ve İade Sürecindeki Sorunlar

24 Aralık 2024 16:39
Oktay sonuçtan çok memnun

19 Şubat 2025 16:10
"Göstermiş olduğunuz müşteri memnuniyeti ve sorunumun çözümü ile ilgilendiğiniz için teşekkür eder İyi çalışmalar dilerim"
Kampanyalı Ürün Kusurlu Çıktı Ve Değişim Sorunu