09 Nisan 2024 21:25

15 Nisan 2024 10:01

Sahibinden.com üzerinden paramın güvende olacağı şekilde bana ödeme yapıldığını söylediler. E-posta hesabıma bir onay geldi; 'Satışınız gerçekleşmiştir, onay kodunu giriniz' şeklindeydi. Benden 5.000 lira çektiler ve onay kodunu 3 defa gönderdiler. Çekimi yapan hesap OzanPay'di. Rıza dışında algı operasyonu yaparak sizden izinsiz paranızı çekiyorlar ve muhatap yok. Paramı iade edin

15 Nisan 2024 19:56

Numara hala aktif aynı kişi tarafından insanlara yanlış işlem yaptırıyor

17 Nisan 2024 15:43 (Şikayetten 7 gün sonra)

Sevgili Rabia S., Değerli görüşlerini paylaştığın için teşekkür ederiz. Talebini titizlik ile incelemek üzere değerlendirme ve araştırmaya aldık. Çözüm ekibi olarak en kısa sürede tarafına bilgilendirme yapacağız. Saygılarımızla, Ozan SuperApp Çözüm Ekibi

25 Nisan 2024 12:33

Hiçbir çözüm olmadı hala param iade edilmedi

30 Nisan 2024 17:44

Kullanıcımızın talebine istinaden gerekli incelemeleri tamamladık ve kendisine sonuç hakkında detaylı bilgilendirme yaptık. Saygılarımızla, Ozan SuperApp Çözüm Ekibi

Burcu sonuçtan çok memnun

04 Haziran 2024 19:18
"Teşekkürler"
Tufan sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2024 02:58

17 Kasım 2023 21:40