Mete sonuçtan hiç memnun değil

24 Eylül 2024 09:24

Oyuncak Hobi denilen siteden Utrai araç takviye cihazı aldım. Daha doğru dürüst kullanmadan üzerindeki ekranın yazılarının bir bölümü silinmeye başladı. Zar zor ulaştım firmaya tamir edilmesi için gönderdim. Bana ekranın bozuk olduğunu sipariş verildi ekranın gelmesini beklediklerini söylediler. Aradan bir hafta geçmeden cihazımda herhangi bir problem olmadığını yazılım yapıldığını ve geri gönderileceğini belirttiler. Ürün bana geldiğinde yine aynı problem vardı yine yazılar silikti. Yine zar zor ulaştım firmaya ürünün hala bozuk olduğunu bunu nasıl bu şekilde geri gönderdiklerini sorduğumda ürününüzde bir sorun yok sorun olduğunuzu düşünüyorsanız yasal yollardan haklarınıza başvurabilirsiniz diye saçma sapan bir cevap geldi. Bu firma kesinlikle sattığı ürünün arkasında durmayan müşterilerine laubali bir şekilde davranan kesinlikle alışveriş yapılmaması gereken bir firmadır.

24 Eylül 2024 10:35 (Şikayetten 1 saat sonra)
24 Eylül 2024 14:06

Gönderdiğiniz otomatik mesajlamı diğer müşterilere karşı kendinizi haklı çıkarmaya çalışacaksınız. Garantisi olan bozuk olduğu açık açık belli olan ürünü cihazda sorun yok diye geri gönderip sonrada yasal yollardan hakkınızı arayın isterseniz diye cevap yolluyorsunuz. Oyuncak hobi sitesini ve ürünlerinizi bütün sosyal mecralardan ne olduğunu anlatacağım.

24 Eylül 2024 14:20

Cihazı gönderiyorum 10 gün sonra bana ekranı bozuk ekran sipariş verdik sen geç 1 hafta sonra cihaz elinize ulaşmış olur diyorlar. Sonrada cihazınızda bir problem göremedik size geri gönderiyoruz diyorlar. Lütfen bu firmadan alışveriş yapıp mağdur duruma düşmeyin. Dünyanın parasını verip cihaz alıyorsunuz karşınızda garanti için muhatap olacak servis bulamıyorsunuz.

25 Eylül 2024 21:01

Bana ürününüzü tamir etmiyoruz yasal haklarınızı kullanın dediler bende gerekli bütün mercilere Tüketici Hakem Heyeti dahil ve hatta Ürünün firmasının global firma maillerine de ( Çin ) şikayetimi ilettim. Ürünle alakalı bütün videolar fotoğraflar ve yazışmalarıda şikayetlerimin altına ekledim.

Onur sonuçtan hiç memnun değil

13 Ocak 2025 16:23
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2025 15:20
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamı Dışında Bırakılan Kompresör Arızasıyla Mağduriyet

14 Mayıs 2025 17:51

20 Ocak 2025 13:07
Veysi sonuçtan hiç memnun değil

05 Mart 2024 17:13