Ouno Service Mı Süpürge Arızası Ve Media Markt Ve Ouno Teknik Servisin Yetersizliği

16 Mayıs 2023 18:38

Media Markt'tan aldığımız mı robot Vacuum-MOP p model robot süpürge çalıştıktan bir süre sonra kendi kendine duruyor. Bununla ilgili garanti kapsamında işlem yapılması için başvurduktan sonra ouno diye bir garanti servisiyle muhatap olmak durumunda kaldık. Süpürgede önce kullanıcı kaynaklı yazılım hatası olduğunu belirttiler yazılımı nasıl bozabileceğimizi sorduğumuzda bir cevap veremediler bunun için 100 TL ücret ödedik. Daha sonra yine kullanıcı kaynaklı radar arızası olduğunu belirtip 2001 TL daha istediler. Hiçbir şeyi garanti kapsamında yapmadılar. Biz yine bu ücreti ödeyip onarımı yaptırdık ki ilk ödediğimiz 100 TL yi iade edeceklerdi hala etmediler. Cihazı alıp eve getirdik aynı arıza devam ediyor. Ouno servisini aradık video çekin dediler. 5. Dakikada da olabiliyor 55. Dakikada da. Ben bir saat bu cihazın peşinde mi dolaşacağım. Ayrıca ben sürekli Media Markt'a gidip cihaz verip alıp vakit harcamak zorunda mıyım? Ayrıca arıza giderilemediğini göre benden de o paraları boşuna aldınız. Ödediğim tüm ücretlerin iadesini ve cihazımın değiştirilmesini talep ediyorum.

profile profile profile

21 Ağustos 2023 18:30

25 Eylül 2023 14:35
Ouno Service Xiaomi Sorumsuzluğu Bu Kadar Kötü Beklemiyordum
Ouno Service Xiaomi Sorumsuzluğu Bu Kadar Kötü Beklemiyordum
Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Ouno Service Xiaomi Mi Robot Vakum Mop Pro 2 Modelindeki Robot Süpürge Sorunu

30 Temmuz 2023 13:24