Otoyol A. Ş Haksız Ceza Ve Bilgilendirme Eksikliği!

15 Kasım 2024 00:09

34***034 plakalı aracınız ile 06.09.2024 tarihinde İstanbul-İzmir otoyolu Hersek gişesinden ödemesiz geçiş yapılmış ve izleyen 45 gün içinde ödeme yapılmamıştır. Bu nedenle oluşan 4 katı ceza ve ücret dahil toplam tutar belirtilen şekilde ödenmezse, başlatılacak icra takibi nedeniyle toplam tutara geciktikçe artacak şekilde ayrıca harç, masraf ve vekalet ücreti de eklenecektir. Eğer ödemeyi yaptıysanız bu mesajı dikkate almayınız.

Bu tarihte ihlali geçişlerimi ödedim, sistemde herhangi bir ihlal gözükmüyordu, sisteme düşmemişti belki de bilemiyorum, bilinçli bir şekilde aksatılmamıştır. 15 gün boyunca yazılı veya e-mail olarak da tarafıma herhangi bir bilgi verilmemiştir. 4 katı ceza tutarını ödemek istemiyorum, geçiş ücretimi ödemek istiyorum.
Aynı konudan ben de muzdaribim, tarafıma bilgilendirme yapılmadı. Sonrasında icra takibi başlatmışlar. 165 liralık yol ücretini 2250 lira olarak ödemek zorunda kaldım. Bu nasıl bir ceza anlamış değilim. Karayollarını arıyorum, özel bir yol olduğu için biz karışamıyoruz diyorlar.

profile profile profile

Melih sonuçtan hiç memnun değil

Otoyol A. Ş Hatalı Ceza Bildirimi Ve İletişim Eksikliği

26 Ekim 2024 14:01

Otoyol A. Ş Hatalı Ceza Ve Yetersiz Bilgilendirme Nedeniyle Mağduriyet

08 Eylül 2024 18:19
Muhammed sonuçtan hiç memnun değil

Otoyol A. Ş Haksız Ceza Ve İletişimsizlik Sorunu

Muhammed
09 Eylül 2024 14:36
Otoyol A. Ş Haksız Ceza Ve İletişimsizlik Sorunu
Azize sonuçtan hiç memnun değil

27 Eylül 2024 18:54
Öner sonuçtan hiç memnun değil

Otoyol İhlali Geçiş

01 Eylül 2024 08:00