Tolgahan sonuçtan hiç memnun değil

Otosor Kredi Erken Kapama Yaptırmak İstemiyorlar

Tolgahan
23 Nisan 2024 11:08

2023 Ağustos ayında Otosan'dan 450 bin TL için 36 ay ve 400 bin TL için 24 ay olmak üzere iki tane senetli satış araç aldım. 450 bin TL olan kredime tam 8 taksit, yani 298 bin TL para ödedim. 400 bin TL olan kredime de 6 ay, yani 258 bin TL para ödemişim. Erken kapama yapmak için müşteri hizmetleri ile görüşmemde, 450 bin TL olan kredimin 482 bin TL'ye, 400 bin TL olan kredimin ise 450 bin TL'ye kapanacağını söylediler. Hiçbir ticaret veya tüketici kanununda böyle bir faiz uygulaması bulunmamaktadır. Durumun düzeltilip tarafımla iletişime geçilmesini talep ediyorum. Aksi takdirde yasal sürece başvuracağım.

24 Nisan 2024 10:43 (Şikayetten 23 saat sonra)

Halim
Halim

Evet gerçekten tam dediğiniz gibi aynısı bende yaşadım 400 bin kredi kullandım 5 taksit ödedim ve erken kapama yapma isteğimde 5 taksit ödemişim gene 420 kapanır dediler sebebini sordun erken kapama masrafı 30 bin diğer gider bilmem 20bin işte erken kapama yapıldığı için 15 bin falan yanı kısacası erken kapama yapmadılar ve yapmak istemiyorlar üstüne üslük 4. Taksit 3 gün geciktirdim diye avukatlık oldum 24 bin de bedavadan oraya verdim çok şükür son bir taksit kaldı kesinlikle hiç kimseye önerim değildir ve ne zaman bir araba bakmaya gitsem kredi hakkında konuşan olunca bu süreci anlatıyorum elimden geldikle vazgeçtiriyorum ve geçtirmeye çalışıyorum saçma saban yönetim var hepsi bir aile den oluşuyor ve avukatlar da otosor sahipleri yani kısacası ne kadar haklı olursan ol avukat otosor kendi avukatı olduğu için her şekilde mağduriyet yaşıyorsun

Cem
Cem

Sikeyatiniz üzere sorununuzu çözdüler mi dönüş sağlar mısınız size zahmet

Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

OtoSor Ana Para Üzerinden Haksız Kazanç

Selçuk
15 Ağustos 2024 11:26
Ebubekir sonuçtan hiç memnun değil

Kredi Erken Kapamada Ek Ücret Ve Ana Para Düşmemesi Mağduriyeti

Ebubekir
13 Ekim 2025 14:46

Otosor Kredi Ödemelerinde Haksızlık Ve Yüksek Faiz Sorunu!

Tolgahan
10 Mart 2025 12:50