Otosor Komedisine Bakın

Burak
05 Şubat 2024 15:53

Banka puanım düşük olduğu için Otosor isimli firmaya 70.000 TL peşinatla senetli araba almak için başvurdum. 48 ayda oldukça yüksek bir ödeme çıktı. Aracın gerçek değerinin yaklaşık üç katı bir fiyatla satılıyor ve araçta değişen veya boya olup olmadığını, dosya masrafının yaklaşık 30.000 TL gibi miktarları henüz bilmiyorum. Maaşımda herhangi bir icra vs. bulunmuyor, gelirim yüksek. Ancak iyi mi yaptım diye düşünürken, Findeks'e bakıldığını ve başvurumun olumsuz sonuçlandığını gördüm.

1. Otosor, yasalara sığınarak aracı üç katına satıyorsun, araca rehin koyuyorsun. İşini sağlama alıp kar üstüne kar yapıyorsun, nasıl olumsuz sonuçlandırdın?
2. Findeks puanım iyi olsa, sizden araç alan olur mu?
3. Bu kadar yüksek kar almaya devam edin. Yakında araçları kapımıza getireceksiniz, almayacağım.
4. Aracın gerçek değerine bakınca, hatta en temizine, durumunu bilmediğim bu aracın iyi ki onaylamadınız, beni bir dersten kurtardınız, neredeyse yanıltılıyordum.

Findeks'e bakıyor, Findeks iyi olsa zaten kim alır sizden araç?

Soner
Soner

Findeks puanın kaçtıki?

Funda
Funda

Kardeşim verilmiş sadakan varmış, ben aldım hem bir sürü faiz ödüyorum hem de motoru yapılmış araba aldığımı 3 ay sonra yetkili serviste öğrendim hayatımın şokunu yaşadım. Hemen arayıp durumu anlattım 3 ay geçti bir sonuç alamadım. Ben aracı almadan 1 yıl önce yapılmış motoru

otosor-komedisine-bakin-5.jpg
otosor-komedisine-bakin-4.jpg
otosor-komedisine-bakin-3.jpg
otosor-komedisine-bakin-2.jpg
otosor-komedisine-bakin-1.jpg

Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

Otosor İle Araç Alımında Büyük Maddi Kayıp

Muhammet
14 Ekim 2024 20:30

Otosor Araç Satarken Galericiler Kurdukları Oyunlar

23 Ocak 2024 14:25
Alperen sonuçtan hiç memnun değil

Alperen
26 Temmuz 2024 14:37