Oto Rapor'a Bir Daha Güvenmem

Mucahit
18 Eylül 2024 22:41

Ankara'ya araç almaya gittim. Kurumsal bir firma diye düşünerek aracı bilinen adıyla Şaşmaz sanayi sitesinin karşısında bulunan Ankara Başkent sanayi Batıkent Yenimahalle adresinde bulunan Oto Rapor'a aracı 5 ay önce teste götürmüştüm götürmez olsaydım. Bir daha Oto Rapor'a kesinlikle gitmem. Şu an aracı satmam istiyorum ancak rapor başıma bela oldu. Ustanın bana anlattığı ile raporda yazan birbirinden farklı. O kadar karışık sayfalarca rapor çıkarıyorlar ki o an hepsini inceleme fırsatı bile bulamadım. Adamlar bana kapılarda fabrikasyon ayar var problem değil dediler aracı aldım. Şimdi nereye götürsem sök tak var diyorlar. Rapora bakıyorum bana ayar var diyen usta rapora sök tak yazmış ancak fabrikasyon olduğuna dair hiçbir şey yazmamış. Dolayısıyla rapora göre insanlara iki kapıda sök tak gözüktüğü için ve fabrikasyon yazmadığı için aracı uyguna fiyata sattım. Ayrıca alan kişi başka bir yere götürdü. Burada araca baktılar ve sök tak yazmışlar ancak kapılar orijinal diye yazmışlar. Açıklarken de kapı numaraları birbiri ile uyumlu. Değişme yok kapılarda da boya olmadığına göre kim niye soksun bu nedenle fabrikasyon bir durum Volkswagen araçlarında bu durum olağan şeklinde güzelce anlattılar. Yani alan kişi değişmiş fiyatına orijinal arabayı benden almış oldu. Hadi sök tak yazdınız ne demek bu değişmiş mi ona dair bir şey de yazmıyor. Kapıda boya da yok. Birisi canı sıkılmış durduk yere kapıyı söküp takmış sanki. Bu mantığı bile düşünen insan bir terslik var diye düşünür. Böyle ustalık olmaz Ayrıca DSG sinde hiçbir problem yok dedikleri aracın kavraması bitik çıktı. 1 ay geçmeden kavrama volan arızası verdi ben iki gün kullandım aracı DSG nin vites geçişi hoşuma gitmedi. Bunu bile anlamamışlar. Kapı ayar veya söküp takma madem fabrikasyon diye anlatıyorsun bana rapora kapı orijinal fabrikasyon işlem diye yazacaksın Kesinlikle Oto Rapor benim pişmanlığımdır

10 Nisan 2025 14:21 (Şikayetten 6 ay sonra)

Teşekkürler.

Yorum
Yorum

Maalesef Volkswagen grubunda bu tür olaylar oluyor bende de Passat vardı iki kapısında cıvatalarda oynama vardı satarken benim arabama da sökmetakma ayar işlemi var yazıldı çok takılınacak bir durum değil DSG şanzıman bugün sorunsuzdur sabah kalkmışınız ki arıza vermiş bir de partikül sorunu verir kısa mesafede sürekli ışık yakar doğasında var bu vas Grubu araçların

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Hüseyin
18 Nisan 2025 17:34
Mevlut sonucu yetersiz buldu

Eksper Raporlarındaki Tutarsızlık Ve Tehditler

Mevlut
04 Mart 2025 13:20
Gürbüz sonuçtan hiç memnun değil

Gürbüz
02 Ocak 2025 14:38