Onur sonuçtan hiç memnun değil

Otopratik Çorlu Çaykara Umursamazlığı

08 Ağustos 2023 16:25

Otopratik Çorlu Çaykara şubesine 1 Ağustos salı günü gittim Suzuki SWİFT marka aracımın 4 amortisörünü değiştirmek istediğimi söyledim ruhsatımın fotokopisini ve benim telefon numaramı alıp bilgi vereceklerini söylediler. Beklemeye başladım ne arayan oldu ne de soran 5 Ağustosta tekrar gittim bu defa operasyon şefi olduğunu söyleyen arkadaş önce bir sağa sola baktıktan sonra tekrar ruhsat fotokopimi alıp telefon numaramı aldı ve 7 Ağustos ta kesin bilgi vereceğini söyledi. Sonuç mu bugün 8 Ağustos ne arayan oldu ne de soran üstüne vermiş oldukları kartvizitte bulunan numarayı aradığımda kimse açmıyor. Ben bu firmayı kurumsal olduğunu düşündüğüm için tercih ettim. Bu dakikadan sonra bedavada yapsanız aracımı size getirmeyeceğim bu şikayeti insanlar görsün diye yazdım. Otopratik Çorlu Çaykara şubesi pişmanlıktır. Muhtemelen Aracım 2006 model olduğu için gariban gördüler ilgilenmediler oysa ki bende para verecektim sonuçta aynı parayı ödüyoruz. Siz asla kurumsal bir firma değilsiniz.

09 Ağustos 2023 07:56 (Şikayetten 15 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletmiş olduğunuz durumla ilgili üzüntülerimizi kabul etmenizi rica ederiz. Müşteri Temsilcimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir. Konuyu bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz.

10 Ağustos 2023 01:27

Bugün arandım klasik laflar özür dileriz, ilgili kişiler hakkında işlemler yapılacaktır bir de bana başka bir şubeye gitmem konusunda bir fikir sunuluyordu ki sunulamadı bana hediye göndermek istediklerini söylediler kabul etmedim tabii ki tek amaç sorun çözmek değil elbette sadece burda sorun çözüldü vs demem için. Sadece bu tavır bile kurumsal olamadıklarının göstergesi. Elbette insanların fikir sahibi olmaları adına yazdım buradaki mağduriyeti, okuyan kardeşlerim, abilerim onlar neyin doğru olup olmadığına karar vereceklerdir. Sonuç olarak çözüm konusunda hiçbir atraksiyon yok. Özür dilenmesi ya da kişiler hakkında işlem yapılacağını söylemek çözüm değil benim mağduriyetim bu değil ki. Bunların yerine biz amortisörleri derhal temin ettik sizi de şu gün şubemize ( aynı şubede) bekliyoruz ilgisizlik içinde özür diliyoruz bu kadarı yeterliydi. Asla indirim çeki ve benzeri durumlara gerek yoktu. Ben hizmetin karşılığı neyse ödemesini kendim yapabilirim. Maalesef yine söylemek zorundayım ki Asla kurumsal bir firma değilsiniz.

13 Ağustos 2023 09:46

Otopratik Çorlu Çaykara pişmanlıktır diyordum ki çözüm üretemeyen aracımın parçalarını derhal temin ettirip, aynı şubedeki o yetkili arkadaşın benden özür dilemesine müteakip randevu verilerek ücreti dahilinde yaptırılmasını sağlamayan otopratik pişmanlığın kendisidir. Firma ismi oto - pratik bir de komedi resmen

12 Mart 2024 21:03

Otopratik pişmanlıktır.

Ozhan sonuçtan çok memnun

08 Haziran 2024 11:56
"Kısa sürede çözüm sunduğunuz için teşekkürler"

İbrahim
04 Eylül 2023 13:25