Aykut sonuçtan hiç memnun değil

Otomol Tesla Model Y Servis Sorunu

Aykut
24 Nisan 2024 18:43

Tesla marka arabamı 22.01.2024 tarihinde buraya bıraktım sadece tampon ve sağ yan parça değişimi yapılacaktı. 3 ay geçmesine rağmen hala araba teslim edilmedi. Mesajlarıma ve telefonlarıma dönüş yapılmıyor muhatap bulamıyoruz. İnanılmaz ilgisizler ve baştan savma iş yapılıyor. Aracımın derhal geri verilmesini talep ediyorum.

26 Nisan 2024 14:07

Şikayetimden sonra arabanın parçalarının takıldığını ve teslimini yapacaklarını söylemişlerdi. Motor travers'inin yamulduğunu teslim günü (95 gün sonra) fark etmeleri yüzünden arabayı yine alamadım. Arka motorun komple sökülmesi ve yeni travers'in takılması gerekiyormuş. 3 aydır araba serviste yatıyor ve bu nasıl şu an fark ediliyor ben anlayamıyorum. Arabayı kaza sonrası servise teslim ederken nereden darbe aldığını, lastiğin yamuk durduğunu ve burada bir problem olabileceğini özellikle belirtmiştim. Bunu servis çalışanı olmayan biri fark edebiliyorken otomol'ün fark edememesi çok ilginç. Şimdi yeniden yedek parça bekleyeceğiz ve büyük ihtimal bu araba 3 aydan önce çıkmayacak.

Ek
Ek
25 Nisan 2024 08:38 (Şikayetten 13 saat sonra)

Onur sonuçtan hiç memnun değil

23 Temmuz 2025 15:53
Otomol Tampon Değişimi Sürecinde Yaşanan İhmaller ve Mağduriyet
Süeda sonuçtan hiç memnun değil

Otomol Merter Tesla Parça Temin Sorunu

Süeda
10 Ocak 2024 23:14
Serhat sonuçtan çok memnun

13 Nisan 2024 10:27
"Multimedya ekran arızası için yaşadığım problem sonrası benimle iletişime geçip süreci başlangıcından bitişine kadar takip edip problemi çözüme kavuşturan hakan beye ilgisi, alakası ve beyefendi duruşu için teşekkürler"
Ertan sonuçtan hiç memnun değil

10 Haziran 2025 11:25