14 Nisan 2024 08:28

Çok büyük bir pişmanlık duyuyorum. Sözde sıra gecesine gittik ve hayal kırıklığına uğradık. Hayatımda böyle bir işletme görmediğimi söyleyebilirim. Harcanan para boşa gitti. Müşteri çekmek için insanları neredeyse kucak kucağa oturtuyorlar. Menüdeki yemeklerin puanı 10 üzerinden 1 bile değil, aç kalabilirsiniz. Karışık kebap yazan menüye güvenip gittik, ancak sadece patlıcan kebabı getirildiler. Menüde sundukları yemekleri asla vermiyorlar. Tam anlamıyla bir hayal kırıklığı yaşadım. Garsonlar, daha fazla müşteri alabilmek için sağa sola koşuşturuyor. Bir ara yerimden kalktım ve iki kişiyi yerime oturttular. Garsona yerimin olduğunu söylediğimde, 'İki dakika otursunlar, yer açılınca onları başka yere alacağım.' cevabını aldım ve şaşkınlığımı gizleyemedim. Temizlik ve hijyen kesinlikle yoktu. Mutfaklarını gördüm ve bulaşıklar ile ortamın kötü olduğunu fark ettim. Ayrıca masa örtülerini ütülemeye bile tenezzül etmemişler, çok özensiz ve kötü bir durumdaydı. Yurt dışından gelip Urfa sıra gecelerini merak ederek gittik ve yüksek bir ücret ödedik. Ancak karşılığını alamadık ve çok pişmanız. Program bitmeden ayrılarak başka bir yerde yemek yemeye gittik.

Kenan sonucu yetersiz buldu

İftar Keyfi Beklerken Hayal Kırıklığı

14 Mart 2025 23:37
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Rezervasyon Sorunu Ve Uzun Bekleme Süresi

02 Aralık 2024 13:30
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Alanya Lezzet Kebap Evi Müşteri Memnuniyeti

10 Mart 2024 22:44