Osmanlı Ağız Ve Diş Sağlığı Hastanesi (Ankara) Hastane Personelinin Sorumsuzluğu Ve Randevu Karmaşası

28 Haziran 2024 14:1314.997

28 Haziran 08.15'te doktor Sema Seval Ö****'a randevum vardı. Hastaneye gittiğimde doktorun olmadığını öğrendim ve Gülnaz A. A*** isimli doktora yönlendirildim. Sıra numarası aldım ve sıra numaram 1 olmasına rağmen, MHRS'den verilen randevuyu değiştirip başka doktora yönlendirdiler. Doktor Gülnaz A. Ateş, benim branşım değil diyerek genel dişten tekrar randevu almamı söyledi. Hastanede çalışanların genelinin sorumsuz olduğunu gözlemledim. Hasta kayıt personelinden tutun doktorlara kadar, hasta ve yakınına yaklaşım biçimi olarak hem uyumsuz hem saygısızlar. Acilen buranın incelenmesi, gerekirse kadronun değiştirilmesi veya sürekli gözlem yapılması gerektiğini düşünüyorum.

1 Destek

Ataşehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Hastaneye Gittim Ama Gelmedi Diyorlar, Başka Randevu Alamıyorum.

20 Mayıs 2024 12:0512.545

Hastaneye gittim 10:50 de randevum vardı. Benim randevu aldığım diş doktorunun ogün izinli olduğunu söylediler, başka bi...