Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi ESOGÜ Tıp Fakültesi Acilde Kuduz Aşısı İçin Sıra Var!

Günay
25 Haziran 2024 22:1013.257

25.06.2025 te eşimin 2. Doz kuduz aşısını yaptırmak için acile geldik. Normalde enjeksiyon odasında yapılması gereken aşı için acil de muayene olacak hasta gibi sıraya alındık. Tüm hastanelerde aşı uygulaması için gidildiğinde özel alanları bulunur. Ben aynı üniversiteden mezun olan bir doktor olarak bu durumdan hiç hoşnut olmadım. Niye bir aşı için bekletiyorsunuz dediğimde triajdaki şahıs haklısınız ama kırmızı alan sadece var enjeksiyon odamız yok. Başka hastanelerde de var diyerek dahada ortamı gerdi. Acil triyaj ve enjeksiyon odası olmamasından şikayetçiyim.

Mesut
Mesut
23 Temmuz 2024 01:41

Ramazan da eşimi kedi ısırdı, aynısını yaşadık. Saat 11 de gidip kaydımızı yaptırıp sorduğumda önünüzde 500 kişi var diyorlardı biz de gidip sahura doğru geliyorduk. Acile gelen beklemekten sıkılıp gidiyor. Böyle bir çözüm bulmuşlar. Maalesef acil öğrencilerin insafına kalmış. Bir tane işi bilen eleman olsa çekip çevirecek orayı ama maalesef yok işte.

Osmangazi Üniversitesi Hastanesi Yoğun Deyip Bekletiyor

Asuman
20 Eylül 2024 12:433.166

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Acil'e kuduz aşısı olmak için gittim. Sürekli çok yoğun deyip bekletiyorlar. Saatlerce ...

Osmangazi Üniversitesi Hastanesi Araç Park Yeri

OsmangaziÜniversitesi Hastanesi Araç Park Yeri

Zeki
Osmangazi Üniversitesi Hastanesi Göz Kliniğinin Hali!

OsmangaziÜniversitesi Hastanesi Göz Kliniğinin Hali!

Nilay
Osmangazi Üniversitesi Hastanesi Kadın Doğumda Sıkıntı!

OsmangaziÜniversitesi Hastanesi Kadın Doğumda Sıkıntı!

Simge