Selin sonuçtan memnun

Yanıltıcı Filtre Değişimi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

13 Ekim 2024 22:02

Yaklaşık 4 yildir ortimax su aritma cihazı kullanıyorum. Tüm filtre değişimi satin aldığım Arçağ firmasına yaptırdım. Eylül 2024 de (geçen ay) değiştirdiğim filtreleri başka marka taktılar. Yetkili ile görüştüm, izah etmeme firsat vermeden bağıra bağıra üste çıkmaya çalıştı ve orijinalleri ile değiştirmeyeceğini söyledi. Arıza olursa bana geleceksiniz diye bağıra bağıra konuyu saptırdı. Konumuz arıza değil filtreleri orijinalleri ile değiştirin diyorum anlamıyorlar. Ve bu değişik marka filtrelerden sonra cihazdan ses gelmeye başladı. Ortimax fabrikasıyla iletişime geçtim, onlarda bir iş halledemiyorlar. Başka marka takacağınızı belirtseydiniz değiştirmezdim dedim Arçağ'a, niye söyleyelim gerek duymuyoruz dedi. A*** Bey. Her gün arayıp filtre değiştirelim diyen D**** H**** telefonumu açmıyor. Ortimax adini kullanarak resmen kendi ürettikleri filtreleri takıyorlar. Sonuçta suyu arıtan filtre ve biz kaliteli su için piyasadaki ucuz ürünlerden değil, ortimax'ı seçtik. Fabrikada hatalı, neden denetlemiyor yetkili bayisini. Olan benim parama oldu, muhtemelen cihazı da bozdu bu değişik marka filtreler. 4 yildir kullandığım üründen ilk kez değişik sesler çıkıyor. Keşke herkeste biraz ahlak, biraz vicdan olsa da insanların hakkına girmese. 1200 TL ücret ödedim piyasada 3 kuruşa satılan filtreye.

14 Ekim 2024 12:39
Yanıltıcı Filtre Değişimi Ve Müşteri Hizmetleri Sorunu

1 aydır çözülmeye çalışılan sorun, buraya yazmam ile 24 saat dolmadan çözüldü. Ortimax firmasının, Arçağ yetkili servis ile görüşmesi üzerine hemen gelip ana filtre hariç diğer 3 filtreyi orijinalleri ile değiştirdiler. Çok naziksiniz...

14 Ekim 2024 13:40

Burası harika bir platform. 19 eylülden beri çözülmeye çalışılan sorun, buraya yazmamla beraber ışık hızına ulaştı ve 24 saat dolmadan çözümlendi. Emeği geçen herkese teşekkürler.

Aşkın
Aşkın

Ortimax den geldiler, Su arıtma taktırdık parasını ödedik, neyse Manyetikte takalım dediler tamam dedik ücretini takmadan aldılar, daha sonra parça eksik olduğunu söylediler 2 gün sonra geldiler ayın 21 inde. Bu defada bizim su vanalarımızın ortak olmasından dolayı takılamayacağı anlaşıldı. Gelen eleman durumu yanımdayken telefonda yetkili kişiye anlattı buna ben de şahit oldum. 21 inden beri 10 bin tl nin iade işlemlerini bekliyorum. Dönüş yapacaklarını söyledi satıcı arkadaş yetkili kişilerin 1 haftadır. En son ben dün yetkili kişiye ulaştım müşteride olduğunu çıkınca arayacağını 15 sularında bildirdi. Mesaj attım bugün aradım bu kez de telefona bakmıyorlar. Bu durum beni fazlasıyla gerdi.

Gazi

Su köpüklü geliyor. Ve tadı hiç hoşuma gitmedi. Yardımcı olmanızı bekliyorum

Gazi

Bugün takın su arıtma cihazını iade etmek istiyorum. Su istediğim kalitede vermiyor

Şefika sonuçtan memnun

Şefika
23 Mayıs 2024 19:36
"En son gelen servis ustası tüm bağlantı hortumlarını değiştirdi şu anlık bir sıkıntı yok teşekkür ederim"
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Waterbox Bitmeyen Servis Sorunları

Veysel
17 Şubat 2024 12:48
Durmuş sonuçtan hiç memnun değil

Waterbox Su Arıtıcıda Sürekli Arıza Ve Müşteri Hizmetlerinde İlgisizlik

Durmuş