Zeynep sonuçtan çok memnun

Ortimax Kapaklı'da Su Arıtma Cihazı Servisinden Memnuniyet

Ortimax Kapaklı'da Su Arıtma Cihazı Servisinden Memnuniyet
07 Mayıs 2024 00:23
Zeynep'in Teşekkür Mesajı
“Kapaklı sağlıklı su arıtma ortimax bayi Şule hanıma ilgisinden dolayı teşekkür ederim”

Kapaklı'daki Ortimax bayisinden su arıtma cihazı aldım ve 2 yıldır kullanıyorum. Firma, ürünün herhangi bir problemi olduğunda bir saat içinde gelip sorunu çözüyor. Filtre değişimi için mesaj atıyorlar, servis talep ettiğimde ise 2 saat içinde değişimi gerçekleştiriyorlar. Bu nedenle çok teşekkür ediyorum. Kapaklı'daki Ortimax bayisi Ş*** Hanım'a, tüm komşularıma ve tanıdıklarıma bu cihazı aldırdım. Önemli olan servis ağının genişliği ve bu her üründe geçerli. Tekrar teşekkürlerimi sunuyorum.

07 Mayıs 2024 00:30

Şefika sonuçtan memnun

Şefika
23 Mayıs 2024 19:36
"En son gelen servis ustası tüm bağlantı hortumlarını değiştirdi şu anlık bir sıkıntı yok teşekkür ederim"
Hüseyin sonuçtan çok memnun

Hüseyin
29 Mayıs 2024 14:36
Selcen sonuçtan memnun

Selcen
02 Temmuz 2024 15:24
"Genel müdürlük çalışanı Damla Hanım. Çok teşekkür ederim."

Arızalanan Su Arıtma Cihazı Evimi Su Bastı, Çözüm Sunulmadı

24 Eylül 2025 13:22

Yanlış Bilgilendirme Ve Satış Sonrası Destek Sorunu Nedeniyle Ortimax Su Arıtma Cihazının İadesini Talep Ediyorum

Nurhan
31 Ağustos 2025 01:53