Orphan Akademi Karmaşık Borsa Eğitimi Hayal Kırıklığı Yarattı

11 Aralık 2023 16:52

Orphan Akademi'den A**ö** borsa eğitimini satın aldım. Daha önce defalarca borsa eğitimi almış biri olarak, ilk haftasında birkaç video izledikten sonra eğitimin çok karmaşık olduğunu ve kafama yatmadığını fark ettim. Bunun üzerine ilgili kişiye yazarak eğitimi beğenmediğimi ve iptal hakkımın olup olmadığını sordum. Eğitim almak istediğimde hemen cevap yazan kişi, bu sefer geri dönüş yapmadı. A**ö**Twitter üzerinden durumu anlattım ve günler sonra aldığım cevapta eğitimin iptalinin mümkün olmadığı belirtildi. Daha önce beğenmediğim eğitimlerin iadesini almıştım ama ilk defa böyle bir durumla karşılaşıyorum. Eğitimin ilk birkaç videosunu izlerken karmaşık buldum; çok uzun ve detaylara boğularak anlatılmıştı ve bir şey anlamadım. Daha fazla devam etmedim ama Telegram'da hala videolar geliyor. Anlatımın bu kadar uzun ve karmaşık olması yorucu ve gereksiz geldi. Ne satın aldığımı anlayamadım. Sonuçta ödediğimiz bedel, emeğimizin karşılığıdır ve boşa gitmemelidir.

Reşat
09 Aralık 2024 14:48
Yahya sonuçtan hiç memnun değil

05 Aralık 2023 11:17
Getcontact GET Kontak Resim Aktif Edilemiyor Paramı İade Etmem Gerekiyor Bana Ula

Gülcan
02 Kasım 2023 02:35