Osman sonuçtan çok memnun

13 Aralık 2024 23:26
Osman'ın Teşekkür Mesajı
“Orcamp ürünlerinin arkasında duran iyi bir firma olduğunu gösterdi, çok kısa bir sürede ilgilenerek problemi çözümlediler. Başta Sedat bey olmak üzere firma yetkililerine teşekkür ederim. Bol kazançlar dilerim.”

A101 market den satın aldığım Orcamp 450 gram ve 230 gram kartuşların her ikisi de çalışmıyor. 2 farklı ocak başlığı ile denediğim halde gaz gelmiyor. Hatalı ürünlerin değiştirilerek mağduriyetimin giderilmesini istiyorum. (227 gramda kartuş ve pürmüz de sorun yok gayet güzel kullanıyorum) Teşekkür ederim.

16 Aralık 2024 07:54 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Müşterimiz; Öncelikle markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Konuyu hassasiyetle ele alacağımızdan emin olabilirsiniz. Memnuniyetinizi sağlayabilmek için çözüm önerilerimizle sizi en kısa sürede arayacağız. Orcamp müşteri deneyimi ekibi olarak güzel günler dileriz.

19 Aralık 2024 12:47

Tolga sonuçtan çok memnun

Tolga
16 Haziran 2025 10:59
"Firma çok ilgili bozulan ürünü yenisiyle değiştirdiler. Firma personeli gayet ilgili. Teşekkürler..."

Satın Aldığım Kamp Ocağı Gaz Vermiyor, Yardım Bekliyorum

27 Nisan 2025 19:22
Satın Aldığım Kamp Ocağı Gaz Vermiyor, Yardım Bekliyorum
Metin sonuçtan çok memnun

Metin
13 Eylül 2024 23:57
"Orcamp firması şikayetim üzerine 1-3 gün içerisinde bana telefonla dönüş yaparak konuyla ilgilendiler. Sorunsuz değişim yaparak tarafıma yenisini gönderdiler. Çok teşekkür ediyorum ilgi ve alakanızdan dolayı 🙏🙏🙏"
Orcamp Pürmüz Başlığı Arızası
Ali sonuçtan çok memnun

Orcamp Portatif Ocak Gaz Gelmiyor Hatalı Ürün

27 Temmuz 2024 19:07
"Merhaba ismini aldığım ama unuttuğum yetkili kişiye çok teşekkür ederim. Problemim giderildi. Kaliteye önem verdikleri için ve kusurlu urunu değiştirdikleri için teşekkür ederim. Orcamp kullanmaya devam"
Orcamp Portatif Ocak Gaz Gelmiyor Hatalı Ürün

Kısa Sürede Arızalanan Ürün, Mağduriyetim Giderilsin