Bulut sonuçtan hiç memnun değil

Opet Yenimahalle Özyüksel Şubesi Personelleri

Bulut
18 Haziran 2024 18:58

18.05.2024 salı günü saat 18.00 civarında ilgili özyüksel Opet şubesine diğer Opet şubelerinde olduğu gibi hizmet kalitesinden dolayı uğradım lakin hizmet veren personellerin lakayıt tavırların dan dolayı ciddi anlamda rahatsız oldum. Aracımı yıkamak için hizmet verdikleri kısma Aracımı çekip jeton aldıktan sonra hizmet verilen kısımda su gelmeyince pompacılardan bir tanesi bağırmaya başladı. Gittiğimde oranın kapalı olduğu hizmet alamayacağımı söyledi. Bende bunun üzerine kapalı. Olduğunu bir şeritle belirtmeleri gerektiğini dile getirdim jeton ücretini talep ettiğimde vermeyeceklerini sizin hatanız olduğumuz söylendi. Hal ve hareketlerine üslup açısından yakışıksız olmaya devam etti. İstasyonun adını öğrenmek isteyince hemen iade süreci başlatıldı lakin market kısmında yıkama için jeton alınırken ne bir fiş ne de malı bir kayıtta bulunmuyor. Bu jetonları satarken neye göre hangi vergilendirme ile satış süreçleri ilerliyor. Ve müşterilerine karşı bu şubede çalışanları üslupları gereğince uyarılması gerekli.

18 Haziran 2024 23:24 (Şikayetten 4 saat sonra)

Merhaba Bulut B., Bildirmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

16 Temmuz 2024 15:42

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili müşteri hizmetlerimiz tarafından aranılarak tarafınıza bilgi verilmiştir. Kıymetli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Cüneyt sonuçtan çok memnun

Cüneyt
30 Aralık 2024 10:24
"Opet'e yaptığım şikayetten dolayı aldıkları aksiyon sebebiyle teşekkür ederim. Umarım şikayet konusu olan bu tip çirkin davranışların tekrarı olmaz."
Sercan sonuçtan çok memnun

Sercan
27 Şubat 2024 19:59
Mutlu sonuçtan hiç memnun değil

Mutlu
14 Nisan 2024 00:51
Volkan sonuçtan çok memnun

Volkan
31 Ağustos 2024 13:16
"Arayan hanım efendi gayet nazik bir şekilde beni dinledi ve gerekli açıklamaları yaptı. Ben markayı beğenen bit müşteri olarak gördüğüm aksaklıkları bildirdim. Düzeltip düzeltmemek kendi kararlarıdır. Teşekkürler..."
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

09 Nisan 2024 18:08