Yasın sonuçtan hiç memnun değil

Opet Ertanlar Akaryakıt Antalya Serik Kadriye Şubesinde Memnuniyetsizlik

16 Haziran 2024 15:27

Birkaç defa denedim ancak Opet kalitesine hiç yakışmayan bir işletme. Kesinlikle Opet bu işletmeye denetim yollamalı. Gece çalışan pompacı da fazla benzin koyup dışa taşırıyor, demire kadar koy dediğim halde bir şey olmaz diyor. Akşam çalışan da aynı şekilde taşıyor. Personelleri fazlaca lakayıt tavır sergiliyor.

Özellikle yetkili kişi olduğunu söyledikleri z** isimli çalışan çok kaba. İnsanları aldığı benzin miktarına göre sınıflandırıyor. Enjektör temizleyici koyacağım için önce 2 litre benzin koyun, temizleyiciyi koyunca fulleriz dedim. Pompacı z** bey, ben içeri bardak almaya gittiğimde dolum yapmayıp başka araca gitmiş. E** isimli pompacı gayet yardımsever bir şekilde yardımcı olurken, hadi uğraşma 2 litrelik benzinle diyerek çocuğu azarladı. Arkada başka araç bekliyormuş.

4 gişenin sanki hepsi doluymuş gibi sergilediği bu tavrı insanı irite edici bir davranış. Kendisine insanları aldığı benzin miktarına göre mi değerlendirdiklerini sorduğumda ise başka biri çıkıp nedir birader sorun, benzinini alıp çıkacaksın tabi sıradan deyince olayı anlattığımda kusura bakma dedi ancak onun da üslubu kötüydü. Sanki karşılık versem kavgaya tutuşacak gibilerdi.

İçeride kasada yetkili biri var mı şikayet için dediğimde ise yetkili kişinin z**bey olduğunu öğrendiğimde kaç seferdir yaşadığım sorunun neden kaynaklı olduğunu öğrenmiş oldum. Hiçbir çalışanın işletmecinin ekmek teknesine böyle bir ihaneti yapma hakkı yoktur. Çalıştığı yeri beğenmiyorsa işten ayrılır. Ama bu zihniyet o işletmeyi batırır. Bir daha asla gitmeyeceğim.

16 Haziran 2024 15:11
opet-ertanlar-akaryakit-antalya-serik-kadriye-subesi-1.jpg

Fiş bilgileri

16 Haziran 2024 16:37 (Şikayetten 1 saat sonra)

Yasin Bey Merhaba, Bildiriminiz için teşekkür ederiz. Konu tarafımızca incelenecek olup sonuç hakkında sizi arayarak bilgi vereceğiz. İyi bayramlar dileriz.

24 Haziran 2024 16:23

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili müşteri hizmetlerimiz tarafından aranılarak tarafınıza bilgi verilmiştir. Kıymetli geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

Selman sonuçtan çok memnun

Cihanbeyli Opet 'e Yakışmayan Durum

Selman
19 Haziran 2024 20:44
"Hassasiyetiniz için teşekkürler. Genel anlamda çok memnun olduğumu belirtmek isterim. Ama en ufak bir memnuniyetsizliği de de sizlere hızlı bir şekilde ulaşmak isterim"

Opet Selamet Çırçır Petrol

02 Ocak 2024 04:25
Hamdi sonuçtan memnun

Hamdi
15 Ekim 2024 23:04
"Opet İlgili alaka lı yaklaşımına çok teşekkür ederim söz konusu istasyona zaman zaman gidip kontrol edeceğim aynı hareketler olursa şikayetimi güncelleyeceğim. Opet oradaki çalışana ait değil Opet halkın istasyonudur halk yoksa Opet te yoktur personelde yoktur. Opet logosunu ağırlığını taşıyacak personel olması gerekmektedir."
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
13 Ocak 2025 18:48