Opet Bozok Petrol Çalışan Memnuniyetsizliği

Recep
25 Nisan 2024 11:33

Bu sabah saat 10.00 civarında her zaman benzin aldığım Opet Ataşehir bozok petrol istasyonuna geldim. Kredi kartıyla araçta öde uygulaması üzerinden ödeme yapacağım için aracın yanına bir pompacı gelmesini bekledim. Bir pompacı gelerek aracın benzin kapağını açtı ve gitti. Birkaç dakika bekledikten sonra kimse gelmeyince araçtan inip görevli pompacıyı aradım. Benzin kapağını açan pompacının o sırada ilerde bana baktığını gördüm. 'benzin alacağım, gelip merhaba deseniz nasıl olur? ' dedim. Karşılık olarak çok kaba bir şekilde 'aracın yanına gelmem gerekmiyor, ben buradayım. Alacaksanız söyleyin, verelim.' gibi cümleler sarf etti. 'bu üslup doğru mu şimdi? Almıyorum o zaman.' dedim. O da 'ister al, ister alma, sen bilirsin.' dedi cevaben.
Uzun yıllardır bozok petrol'den benzin alıyorum ve ilk defa böyle bir üslupla karşılaştım, hiç yakıştıramadım. Ayrıca, mobil ödeme kullanırken araçtan inip pompacı peşinde koşacaksak neden mobil ödeme kullanayım? Amaç zaten araçta ödeme yapmak değil mi? Muhatap olduğum kişi ya yaptığı işi sevmeyen biri ya da kötü bir gün geçiriyordu.

26 Nisan 2024 17:23 (Şikayetten 1 gün sonra)

Merhaba Recep K., Bildirmiş olduğunuz konu ile ilgili gerekli incelemeler başlatılmıştır. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Saygılarımızla.

30 Nisan 2024 15:30

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili müşteri hizmetlerimiz tarafından aranılarak tarafınıza bilgi verilmiştir. Saygılarımızla.

Göktuğ sonuçtan memnun değil

Göktuğ