Kaan sonuçtan çok memnun

Open English Üyelik Transferinde Yaşanan Sorunlar Ve Hesap Aktivasyon Problemleri

09 Temmuz 2024 17:10
Kaan'ın Teşekkür Mesajı
“Temsilciniz Burak bey aradı, birçok konuda bilgi verdi ve destek olacağını belirtti. Kibar ve çözüm odaklı tavrından dolayı teşekkür ederim.”

Arkadaşım eski üye olduğu için üyeliğini uygun fiyata yeniletti ve devretti bana (Legal şekilde). Sonrasında mail geldi ve kendi mail adresimle hesabımı aktive edip girdim sisteme. Sisteme girdikten sonra özel canlı dersleri göremedim, müşteri temsilcisi ile görüştüm, sonrasında çözüldü ve 1 ay kadar kullandım. 1 hafta izin dolayısıyla sistemi kullanmadım, geri döndüğümde hesap kapatılmış uyarısı aldım. Hesap neden kapatıldı diye aradığımda, ödemeyi yapan kişi aramalı dediler! Sorunu çözemediler, sonrasında tekrar aktivasyon linki attılar, hop baştan seviye tespiti vs. Bütün ilerlemem çöp oldu. Sisteme girdim, tekrar özel dersler görünmüyor ve tekrar çağrı açıldı... Yani kullanıcının hevesini tümüyle kıran bir sistemleri var. Sistem içinde de bir sürü eleştirim var ancak bu sorun ve şikayet kısmı olduğu için yazımı burada bırakıyorum.

09 Temmuz 2024 17:19 (Şikayetten 9 dakika sonra)
Kaan
Kaan
10 Temmuz 2024 17:30

Alican sonuçtan memnun

04 Eylül 2024 01:00
"Konu benim istediğim şekilde sonuçlanmamış olmasına rağmen konuyu inceleyip geri dönüş yaptıkları için teşekkür ederim"
Ozlem sonucu yetersiz buldu

04 Aralık 2024 13:10

Open English Üyelik Ve Sonrası

30 Mayıs 2024 09:54

Open English Yabancı Dil Eğitim Pişmanlığı!

27 Mayıs 2024 20:03
Mert sonuçtan çok memnun

02 Aralık 2024 13:39
"Yardımcı oldular çok teşekkürler"