Serdar
13 Ağustos 2024 14:01

Merhaba,

2023 11. Ayda İstanbul Opel Asal yetkili servisinde yıllık bakım aldım.
Araç bakımı yapıldıktan 6 ay sonra tekerleklerden sürtme şeklinde bir ses gelmeye başladı.
Bugün artık İstanbul Bostancıdaki ea özel servise gidip ne var diye bir göstereyim dedim.
İnceleyebilirsiniz yetkili servislerden belki daha kaliteli hizmet veren bir servistir.
Herhangi bir yere gitmedim yani.

Yıllık bakım konusu olan balatada bir sıkıntı olabilme ihtimalini sizlere güvendiğim için hiç beklemiyordum.
Ea Özel servis raporunda balatanın bittiği ve diski çok fazla sıyırdığını ve diskin tornada taşlama yapılarak kurtarılamayacak kadar inceldiğini söylediklerinde Opel Yetkili Servislerine olan güvenim bitti.

Nasıl böyle bir şey olabilir?
Yetkili servise olan sinirimden yapılması gereken disk ve balata değişikliklerini bu serviste yaptırdım.

Ekte size fotoğraflarını gönderiyorum.

Bu işlemlerden sonra Opel Asal Yetkili servisini aradım.
A**** A*** bey ile görüştüm.
Balatanın kullanıcı hatası sebebiyle bitebileceğinden bahsetti.
Böyle bir şey olsa bile bu kadar kısa sürede diski bu kadar fazla yeme ihtimali yok.
Bunu hiçbir Exper ve usta kabul etmez.

Belli ki balatalar serviste olması gerektiği gibi kontrol edilmemiş ve servisten kısa süre sonra diskleri yemeye başlamış.

Ekte yolladığım faturadaki disk ücreti olan 3500 TL nin yetkili servisten karşılanmasını talep ettim. Ve bu talebimi kabul etmediler.
Verilen servis hizmetinin sonucu gördüğüm zararın giderilmesi istiyorum.

Yetkili servise gitmedim çünkü sonraki günlere randevu veriyorlar ve benim uygun olduğum zaman işlerim sebebiyle bu şekilde planlı olamıyor.
Özel yetkili serviste bu arızanın tespit edilmiş olması yetkili servisin bu kusurunu örtmez.
Zararımın giderilmesi için gerekli işlemlerin sağlanmasını istiyorum.

Bu şekilde kötü bir servis hizmeti verdiği için de servisi size şikayet ediyorum.

Opel Genel Merkez den aranıp yetkili serviste tespit edilmeyip özel serviste bu işlemin yapılmış olması sebebiyle hiçbir işlem yapmayacaklarını söylediler. Müşterinin yaşadığı mağduriyeti gidermeye çalışmayan bu yaklaşımınızı da doğru bulmuyorum.
Elimde balatalar ve diskler var. Getireyim inceleyin servisinizde diyorum bunu da kabul etmiyorsunuz.
Müşteri mağdur olduğuyla kaldı.
Bu yüzden Opel den şikayetçiyim.

Opel Servisinde Yaşanan Sorunlar Ve İletişim Eksiklikleri

Ufuk
25 Ocak 2025 10:41
Sait sonuçtan hiç memnun değil

Opel O*** Crossland İle Kısa Sürede Yaşadığımız Sorunlar Yumağı

Sait
06 Ocak 2024 13:17

Elif
30 Mart 2025 00:23
Çiğdem sonuçtan hiç memnun değil

Opel Değer Otomotiv’de Güvenlik Ve Servis Sorunları: Ailemin Hayatı Tehlikeye Atıldı

Çiğdem
23 Mayıs 2025 17:25