Vural sonuçtan hiç memnun değil

Opel Müşteri İlişkileri Garanti Hakkında

Vural
31 Mayıs 2023 00:17

Opel bayisinden. Opel Combo Life. Araç satın aldık sıfır. İlk defa 0 araç aldığımız için. Bayideki satış ve servis temsilcileri ile. Görüşerek devamlı. 9000 kilometrede aracı bakıma götürdük. Araç şu an 13.000 kilometrede araçtan ses gelmeye başladı. Aracı servise götürdük. Motorun komple değişmesi gerekebilir. Araç garanti kapsamı dışına çıkmış dediler. Bakıma 2 ay geç gelmiş. Ondan bu arıza çıkmış dediler. Bununla ilgili arıza çıkmış olsaydı. 9000 kilometrede bakıma gittiğimiz zaman zaten o arıza ortaya çıkardı. Satış ve servis temsilcisi araç 15.000 kilometrede bakıma girer dedi. Sizin kilometre düşük biraz geç gitseniz sıkıntı olmaz dediler. Biz de 9000 kilometrede bakıma gitmiştik bizi mağdur ettiler araçla ilgili hiçbir işlem yapmıyorlar ya bakım sırasında ya da fabrika hatası olan. Sorunu. Bizim üzerimizde yıkmaya çalışıyorlar. Opel kalitesine Güvendik. Ama yanılmışız. Marka garantili sıfır araç satıyor. Ama sıkıntı çıktığı zaman. Arkasında durmuyor. Opel Alman kalitesine güvenerek. Tercih etmiştik. Yetkili kişilerin bize yardımcı olmasını istiyoruz. Firmanın sosyal medya hesaplarına yorum yazdığımız zaman. Çözüm bulmak yerine yorumları siliyor. Biz çözüm istiyoruz.

Opel Türkiye Airbag Arızası

Tuğba
12 Temmuz 2024 21:57
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Opel Servis Yanıltmacası: Garanti Sorunu

Yunus
06 Ocak 2025 15:38
Akan sonuçtan hiç memnun değil

Opel Combo Life Hava Temizleme Sistem Arızası

Akan
07 Haziran 2023 12:23
Sadettin sonuçtan hiç memnun değil

Opel Combo Hava Kirliliği Önleme Sistemi Arızası

Sadettin