Zafer sonuçtan hiç memnun değil

Opel Corsa Lastik Patlaması Ve Aracın Uyarı Vermemesi

Opel Corsa Lastik Patlaması Ve Aracın Uyarı Vermemesi
24 Kasım 2023 20:14

Opel Corsa aracımda lastik tamamen indiği halde hiçbir uyarı vermedi. Dışarıdan bir kişinin görmesi sonucunda uyarıldım ve durdum. Jant neredeyse tamamen yere değiyordu. Yol yardımı aradım ve çekici gönderildi. Araç servise indirildiğinde inceleme yapıldı ve lastiğin yanağında yarık tespit edildi. Bu yarık Jant lastiğin üzerinde yürüdüğü için olabileceğini söylediğim halde lastik değişimini garanti kapsamında yapmayı reddettiler. Eğer araç uyarı verseydi ben aracımı yerinden kıpırdatmadan servisi arardım. Sürtmeden kaynaklı olsa Jantımda da iz olurdu ve bunların hiçbirisi yoktu. Bütün göstergeler lastikteki kusur sonucunda meydana geldiğini belirtiyor. Servisin cebinizden ya da kaskodan yaptıracaksınız deyip daha 1 haftalık aracın arızasını benim üzerime yıkmaya çalışması kabul edilemez bir durumdur. Bir an önce mağduriyetimin giderilmesini rica ederim.

12 Aralık 2023 14:07

Opel Türkiye tarafından aranıldım. Yaza doğru lastiğin geleceği bilgisi verildi. Araçta hata yok denildi. Madem hata yok neden uyarı vermedi? Onların sorununu kendim çözdüm. Kışlık lastiklerimi götürerek değiştirdim ve aracımı çıkardım. Ben lastik götürmeseydim ne yapacaklardı? Yaza kadar araba serviste duracaktı ve lastik mi bekleyeceklerdi? Bir ürün satılıyor fakat satış sonrası hizmetini sağlamıyorlar.

Hasan
19 Ekim 2024 13:58
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Yasemin
20 Ağustos 2024 20:10
Erol sonuçtan hiç memnun değil

Erol
25 Mart 2024 19:22

Opel Corsa Fren Problemi

Gökhan
13 Eylül 2023 11:04
Lokman sonuçtan hiç memnun değil

Garantili Araçta El Freni Sorunu Ve Destek Eksikliği

Lokman