Opel 1.6 Dizel Zincir Sesi

Serkan
14 Haziran 2023 08:38

Çok hevesle aldığım 2019 Opel Astra 1.6 CDTİ 136 bg 80 bin kilometrede aracımı keyifle kullanmadan geri satmak zorundayım sanırım. Çünkü bu motorlarda kronik bir zincir sesi varmış bende aldıktan sonra öğrendim. Bu kilometrede bu modelde araç zincir sesi mi yapar? Aracımdan çok memnundum ancak bu ses beni araçtan soğuttu. Bu işlem için motoru komple söküp indirdiklerini duyunca çıldırdım. Tabii ki istenilen fiyatta cabası 20-30 bin lira duruma göre artabilir de dediler.

Kısacası bir Opel böyle olmaması gerekirdi. Bir de zincir değişimi için komple motor indirilir mi bu çok büyük bir eksidir bence. Kronik olan bir şey için kullanıcılar mağdur edilmemeli sonuç olarak kullanıcı hatası değil kapalı kutu motorda yapılan bir hatadır.

profile profile profile

Aydın
Aydın

Aynı araç aynı sorun. 2018 1.6motor dizel otomatik Astra j kasa aracımda zincir sesi geliyor. Servise götürdüm, 90000 TL, bakın 9000 TL değil değişim ücreti istediler. 80000 TL kampanya indirimi ile yaparız dediler. Bir zincir değişimi için motorun inmesi gerekmesi akıl alır şey değil. Bu parayı bir insan nasıl bir seferde cebinden çıkarır. Opel'in bu konuda kesinlikle kullanıcılarına kolaylık sağlaması gerekiyor. Yoksa bu araçları almakta binmekte kesinlikle inanılmaz masraflı.

Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Opel Müşteri Hizmetleri Mağduriyeti

Uğur
05 Mart 2024 17:45
Berkay sonuçtan hiç memnun değil

Opel Servisinden Parça Tedarik Sorunu Ve İkame Araç Mağduriyeti

Berkay
06 Ocak 2025 18:05
Veysel sonuçtan hiç memnun değil

Opel Astra J 2012 1.3 CDTİ Manuel Şanzıman Ve Turbo Sorunu

Veysel