Ümit sonuçtan hiç memnun değil

21 Şubat 2024 20:05

Televizyonu aldıktan bir ay sonra uydu kanallarını çekmemeye başladı. Ardından 'sinyal yok' uyarısı aldım. Sorunun uydudan kaynaklandığını düşünerek uydunun değiştirilmesini denedik fakat teknik servis televizyondan kaynaklandığını belirtti. Daha sonra kablolu interneti de görmemeye başladı. Wi-Fi ile bağlantı kurarak kullanmaya devam ettik ancak şimdi Wi-Fi üzerinden internete bağlanmıyor. Alalı toplam altı ay oldu ve sorunlar ilk aydan itibaren başladı. Servislerin yoğunluğundan dolayı ulaşmakta zorluk çekiyoruz. Müşteri hizmetleri yetersiz destek sunuyor; sadece bir numara veriyorlar. Televizyon şu an kullanılamıyor, maalesef paranıza yazık.

22 Şubat 2024 10:07 (Şikayetten 14 saat sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetim departmanından Büşra. Öncelikle, bizimle Şikayetvar sayfası üzerinden iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Sorun yaşadığınız için çok üzgünüz. Vermiş olduğunuz bilgileri kontrol ettikten sonra çözüm süreciyle ilgili sizi en kısa sürede arayacak ve bilgileri paylaşacağım. Yorum ve önerileriniz, Onvo ailesi olarak ürün/hizmet ve süreçlerimizi geliştirmemize yardımcı olacak. Bu yüzden açık ve şeffaf bir şekilde sürecimizi paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz.

26 Şubat 2024 14:42
17 Temmuz 2024 20:30

Şikayetimin üzerinden neredeyse 5 ay geçti halen hiçbir işlem yapılmadı sadece arayıp şikayetinizi aldık gerekli işlemleri başlatacağız falan diye konuşuyorlar sonuç ise hiçbir şey yapılmadı

Ümit sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 21:59

Ali
10 Nisan 2024 01:00
Onvo İnternete Bağlanamama Ekran Ayarsızlığı Siyahımsı Ekran
Onvo İnternete Bağlanamama Ekran Ayarsızlığı Siyahımsı Ekran

Tuğçe
16 Şubat 2024 19:25
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Bahar
27 Kasım 2024 22:00
Kayıp Kanallar Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri
Zerrin sonuçtan hiç memnun değil

Onvo Televizyon Kurulum Ve Servis Sorunları

Zerrin