Murat sonuçtan çok memnun

Onvo Airfryer İade Sorunu Ve Yüksek Tamir Ücreti

Murat
31 Aralık 2024 12:30

Yaklaşık 2.5 sene önce Şok market İstanbul Çağlayan şubesinden 1500 TL'ye Onvo marka airfryer satın aldım. Geçen ay, yani Kasım ayında arıza yaptı ve yetkili servise gönderdim. Tamir ücreti olarak 3750 TL istediler. Ben de yaptırmak istemediğimi ve ürünü iade etmelerini istedim. Bu sefer de iade için 900 TL ücret istediler ve ısrarla talep etmeme rağmen ürünümü hala iade etmediler. Sürekli SMS atıyorlar ve ücret talep ediyorlar. Arızanın nedenini sorduğumda, yüksek voltaj elektrik akımından dolayı olduğunu söylediler. Bunun benden kaynaklı olmadığını söylediğimde, 'Sen bize parayı gönder, sonra elektrik kurumuna dava aç, alırsın' gibi saçma sapan kelimeler söylediler. Yetkililere sesleniyorum, ürünümü derhal iade etmenizi, aksi takdirde yasal yollara başvuracağımı bilmenizi isterim.

02 Ocak 2025 08:08 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sevgili Müşterimiz, Ben Şikayet Yönetimi Departmanından Sedef. Şikayetiniz bizlere ulaştı. Sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Firmamızı tercih etmiş olduğunuz için teşekkür ederiz.

Cemal sonuçtan çok memnun

Cemal
22 Ağustos 2024 10:42

Serah
27 Temmuz 2023 18:55
Serkan sonuçtan çok memnun

Serkan
07 Haziran 2024 19:37
"Firma şikayetim sonrası hemen arayıp ilgilendi ürünün değişimini beklerdim fakat tamir edilip verildi olsun yinede teşekkür ederim"
Alaattin sonuçtan hiç memnun değil

Alaattin
01 Kasım 2023 12:02
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Filiz
26 Mart 2024 22:06