Onvo 0v50500 TV Ana Kart Sorunu

Ela
26 Şubat 2024 12:42

Onvo marka 50 inçlik OV50500 model televizyonu Media Markt'tan aldım. Dört ay sonra uydu sinyali hiçbir şekilde gelmiyor. 28 Ocak 2024 tarihinde servise başvurdum ve o günden itibaren servisten bir geri dönüş alamadım. Tekniği yoğunluktan dolayı aradığımda kimse açmıyor. Bugün merkezi aradığımda öğrendim ki, 12 Şubat'ta daha dört ay kullanabildiğim televizyonumun ana kartının değişimi talep edilmiş. 'Akım koruma' dediniz, aldık; ancak dört aylık televizyonun ana kartı nasıl bozulur? Üretim sorunu olduğunu düşünüyorum çünkü site üzerinde benzer şikayetler mevcut. Ana kart değişimi için ne kadar süre televizyonsuz kalacağımı da merak ediyorum. Ana kart onayı gelmiş, ancak servis 14 gündür beni aramıyor. Ben arayıp durumdan haberdar oluyorum. 'Sıra var' deniliyor. Yeni bir televizyon talep ettiğimde ise 'Bir aylık televizyonlarda yeni ürün veriliyor, sizinki dört ay olmuş' yanıtını alıyorum. Eğer ürün ayıplıysa bu durumda suçlu ben miyim? Onvo, malının arkasında durmalı ve dört aylık televizyonun ana kartı değişmemeli. Ben ana kartı vereceğim, onlar merkezden yeni kart göndereceklermiş. Bir de bunun için beklemem gerekiyor. Bir servis için bir ay beklenir mi? Ama Onvo ise bekliyoruz.

26 Şubat 2024 12:51 (Şikayetten 9 dakika sonra)

Ela
26 Şubat 2024 12:32
Onvo Ov 50500 4 Ayda Ana Kart Bozuldu

Onvo TV'nin Bitmeyen Anakart Sorunu Ve İletişim Eksikliği

Cuma
30 Aralık 2024 10:09
Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Cengiz
22 Aralık 2023 01:43
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

01 Nisan 2024 14:10
Onvo Şikayet Müşteri Hizmetleri Personeli Hiç İyi Davranmıyor