Okan sonuçtan hiç memnun değil

08 Eylül 2024 19:54

Sayın Yetkili,

Umarım biraz önce yaşadığım bu olay hakkında yaklaşımınız olumlu olur ve sonucu da hızlı şekilde değerlendirilir. Sizin kasa elemanınıza aldığım ürünleri geçirmeden önce Onur Market kartımın arabada kaldığını ve telefon numaramı da daha önce iki kez eşim ile beraberken sisteme kalabalık olduğu için kasa da girmelerini rica ettiğimizde, 'Sorun değil, şu an kasa kalabalık, başka zaman yaparız' denildiği için böyle bir şeyi yaşamak istemediğimi izah etmiştim. Kasada bu fiş ile alışverişi başkasının numarası ile tamamladım. Aşağıda fişte yazan kart numarası bana ait değildir. Beni bu kasadaki hanımefendi kart olmadan indirimli ürünleri alamayacağımı söylerken ki tavrı, kibirli bir insan gibi davrandı. Kaç senedir buradan alışveriş yaptığımı ve sisteme girmelerini hep rica ettiğimi, kartımın şu an aracım serviste olduğu için diğer aracımla geldiğimi ve kartın diğer aracın ruhsatında kaldığını belirtmeme rağmen hiç yardımcı olmadı. Orada birçok yabancı müşterinize uyguladığınız yardımcı olduğunuz hareketleri gördüğüm için, yaşım 55, o kasadaki yeşil başörtülü hanımefendinin bana yaptığı ters hareketleri kaldıracak yaşta değilim. Ondan büyük ihtimalle evlatlarım var. Evde misafirlerim var, aldıklarım içinde dondurma var, eve yetişmek zorunda olduğumu söylememe rağmen bu kadar ters, kötü bir şekilde davrandı. Orada bu duruma dayanamayan benim kartımla bunu yapın diyen kişinin teklifini sırf olay büyümesin diye kabul ettim fakat bu benim için çok üzücü ve sıkıntı veren bir durumdu. Kendi kişiliğime ters düşen bu hareketleri hak etmiyorum. Ben müşteriyim, sizden yıllardır alışveriş yapıyoruz. Gaziosmanpaşa TOKİ konutlarındaki Onur Market'te böyle bir şey yaşamadım. Hep iyi davranışlar gördüm ama burada birkaç personelinizde böyle şeyler yaşandı ve ihtar etmeme rağmen orada şu an görevli M***** Bey gibi müdür arkadaşlar şimdi olduğu gibi yine çok önemsemediler. Çok açık ve net söylüyorum, telefonda bana yardımcı olan müşteri hizmetlerindeki E*** Hanım gayet iyi yaklaştı ve ses kaydım orada var. Olayı kapının önünde onu arayarak 9 dakika ve orada da 20 dakika o personelin beni bekletmesi, sonra M***** Bey ile görüşmemiz, sonra arabada müşteri hizmetlerini aramam ve eve gelene kadar aldığım Carte d'Or dondurma erimiş, rezil rüsva oldu. Aldıklarım torbada ürün.

Okan
Okan
10 Eylül 2024 21:03

Hiçbir şekilde kendi mail adreslerine şikayetimi belirttiğim halde ne aradılar ne de dönüş yapmadılar, tamamen umursamaz olay anında olduğu tavırlarını sergiliyorlar, bu kadar zaman nasıl böyle bir işletmeden gidip birçok kez mazur gördüğüm her olaya kendime kızıyorum yazıklar olsun bu yerlere param geçti

Abdul
Abdul

Irkçılığını kendine sakla. Vicdanını kaybetmiş Carte d'Or yiyenden ne beklenir.

Ozan sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2024 16:31

21 Ağustos 2025 14:09