Ontrail Teslim Edilmeyen Değişim

Selin
25 Eylül 2024 16:47

Ontrail Store uzun dönemdir takip ettiğim bir marka ve sonunda ilk siparişimi verebildim. 4 parça ürün sipariş ettim, sipariş hazırlanma sürecinde ürünlerden bir tanesinin stoklarında kalmadığı fark edildi ve ürünün fiyatının iadesini talep ettim ve çok bekletmeden iadeyi gerçekleştirdiler. Kalan üç ürünümden de birini iade etmek için başvururken beden değişimi yapılabildiğini öğrendim ve elimdeki ürünü gönderip küçük beden ile değişimini talep ettim. Ürünü kargoya vereli iki hafta geçti hala hiçbir dönüş yok. Artık ürünü de istemiyorum iadesini istiyorum. Sipariş numarası #735245

12 Şubat 2025 15:07 (Şikayetten 4 ay sonra)

Merhabalar, Bizlere ulaştığınız için teşekkür ederiz. Siparişinizi kontrol ettiğimizde değişim işleminiz ilgili tarihte sağlanmış görünmektedir. Yaşanan gecikme adına özürlerimizi iletmek isteriz. Sevgiler, Ontrail Store Destek Ekibi

Dilara sonuçtan hiç memnun değil

Ontrail Değişim Sıkıntısı Ve Kalp Kırıklığım

Dilara
09 Ağustos 2024 13:17
Delal sonuçtan çok memnun

Delal
24 Ağustos 2023 16:54
"Sorun buraya yazıldıktan sonra çözüldü. Marka ile sadece mail ile iletişm desteği sıkıntılı bir durum. Teşekkürler..."
Ontrailstore.com Ücret İadesi Veya Ürünlerin Gönderilmesi
Ontrailstore.com Ücret İadesi Veya Ürünlerin Gönderilmesi
Serap sonuçtan memnun

Serap
22 Temmuz 2023 19:21
"Konuyu Ontrail kurucularına aktardım sosyal medya hesaplarından ve bana özel bir kod ile sorunumu çözdüler. Her zamanki gibi pozitif yaklaşımları ve nezaketleri için markayı ve onları çok seviyorum. Teşekkür ederim."
Nebiha sonuçtan çok memnun

Nebiha
12 Ekim 2023 09:34
"Müşteri hizmetlerinden rabia hanım şikayetimi yazar yazmaz kibar bir şekilde beni arayıp bilgilendirdi çok teşekkür ederim iadem de onaylanmış mail olarak da dekont tarafıma gönderilmiştir tekrar rabia hanıma teşekkür ederim"