Onreon Çalışmayan Entegrasyon Sistemi İçin Ücret Ödeyebilirsiniz

Ferhat
01 Nisan 2024 16:57

Ne stoklar ne de fiyatlar güncelleniyor, siparişler panele düşmüyor. Kendi ekranlarında bile görünen stoklar birbirini tutmuyor. Günlerdir çözüm bulunmaya çalışılıyor, ancak hala bir sonuç yok. Gelen entegrasyon programları, kullandığımız entegrasyon programını aratıyor. Müşterilerimiz, gece 2'de bile bize ulaşabildiklerini söylüyorlar, ancak ne gece ne de gündüz ulaşabiliyoruz. Firma yetkilisine gelince, orada bir Ş** Hanım var; sanırım firmada başka kimse yok. Mesaisi bittiğinde ise yardım almak mümkün olmuyor. Orada çalışan müşteri temsilcisi Ş** Hanım'a ilgisinden dolayı teşekkür ederim.

28 Haziran 2024 16:23

Aldığımız ilk günden beri hiçbir işe yaramayan saçma sapan bir sistem bir entegrasyon sisteminin asıl amacı stok takip etmektir gelen siparişleri açmaktır fiyatları güncellemektir ne stok takip eder ne fiyat günceller ne gelen siparişi açar olmayan stokları var gösterir gelen siparişi düşmez sonra başka müşteriye satarsın elinde olmayan ürünü satarsın üretici olmasak vay halimize

profile profile

Çok haklısınız bu konuda sizinle tamamen aynı fikirdeyiz. Ocak ayından itibaren geçmiş olduğumuz Onreon firması sayesinde artık tüm işlemlerimizi manuel olarak yapmayı öğrendik. Entegrasyon olarak adlandırdıkları sistemleri hiçbir işlemi doğru düzgün çalışmıyor. Fiyatlar hatalı gidiyor stoklar tamamen farklı güncelleme çalışmıyor. Amazon ile çalışıyorsanız Onreon Amazon ile entegre olamıyor, eptt ile çalışıyorsanız siparişleriniz bazen sisteme düşüyor bazen düşmüyor tamamen kafasına göre ayrıca fiyat güncellemesi yapamıyorsunuz veya stok güncellemesi gönderdiğinizde eptt de tüm ürünlerin stoklarını 0 olarak yapıyor ve satışınızı engelliyor. Çiçek Sepeti'nde satışını yapmış olduğumuz ürünleri sisteme çekemiyor ürünlerin bazıları mevcut bazıları mevcut değil. Daha sayamadığım bir dünya hatası mevcut her aradığımızda teknik destek ekibimize bildirdik diyorlar ancak teknik destek ekibi hiç çalışmıyor galiba sorunlar sürekli olarak beklemede tam olarak 3 ay geçti 3 aydır aynı sorunları yaşıyoruz.

Barış

Aynı sorunlar ve fazlasını kendi firmamda yasıyorum. Sürekli oyalama yapıyorlar ve zaman kazanıyorlar. Biz la net edip sistemi kesip attık artık. Beklemeyin sizde düzeltmeyecekler. Maddi manevi dava acın ya da tam para iadesi isteyin

Esra sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 17:52
Hilal sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2023 20:11