Eyyüp sonuçtan hiç memnun değil

Yanıltıcı Aramalarla Sahte Tarife Teklifleri

Yanıltıcı Aramalarla Sahte Tarife Teklifleri
18 Ekim 2024 12:04

Turkcell'dan arıyoruz diyerek 08504843812 numaradan arayıp tarifemin bittiğini söyleyip yüksek fiyatlı yeni bir tarife önerdiler. Uygun olmadığını belirtince Turkcell ve Türk Telekom'la hatları birleşti birlikte çalışıyoruz' diyerek daha uygun bir tarife önerdiler. Kabul ettiğimde işlemler için, 08504800209 numarasından onay mesajı Sayin e***** k..., Türk Telekom hat başvurunuz isleme alınmıştır. Başvurunuza ait bilgileri http://onayla.org/onay.aspx?gsmno=05.............6 üzerinden onaylayarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Kodu söylememi ve ehliyet ya da kimlik resmimi yüklememi istediler. Daha sonra onay için tekrardan aranacağım söylendi. Türk Telekom ile iletişime geçtiğimde böyle bir başvurunun olmadığını söylediler. Sonrasında Turkcell'e aradım ve yaşadıklarımı anlattım. Bizimle Türk Telekom'un bir bağlantısı yok dediler. Uygulamadan alışveriş, yeni hat gibi her şeyi ya Sorumluluk kabul etmediğimi ve ilgili kurumların adını kullandıkları için onlardan da ilgilenmelerini istediğimi belirtiyorum. onayla.org linkinden şikayetçi oluyorum. Bu arama ile ilgili hiçbir işlemi onaylamıyorum. Burada doğacak yasal sorumluluğu kabul etmiyorum. Bununla ilgili bir bilgim dışında işlem yapılması halinde t. C. Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunacağımı beyan ederim.

Pelin
Pelin

Aynı şeyi bende yaşadım daha yeni birleyen oldu mu peki

20 Ekim 2024 11:29

24 Temmuz 2024 16:07