Dilek sonuçtan çok memnun

30 Mayıs 2023 14:10
Dilek'in Teşekkür Mesajı
“Gerçekten çok memnun kaldım cihazımı kontrollerini sağlayıp testini yapıp yedek parçalarıyla sorunsuz bir şekilde teslim aldım ilgi ve alakalarına teşekkür ediyorum”

Omron nebülizatör kullanıyoruz ve son dönemde maskesinde sıkıntı yaşadık. Yedek parçayı bulamadık ve bize verilen farklı hortum da işe yaramadı. Hastamızın günde 4 kez kullanması gerektiği için acil bir şekilde çözüm bulmamız gerekiyor. Modeli omron c102 sn.:20200205617f maskesiyle birlikte nasıl temin edebileceğimizi bilmiyoruz. İkimiz de farklı ilaçlar kullanıyoruz ve kullanırken yıkayıp o şekilde kullanıyoruz.

01 Haziran 2023 14:13

Çok çabuk ilgilenip geri dönüş yaptılar fakat benim meaıl adresimde sıkıntı oldu mail adresimi açamadığım için yolladıkları meaili açamadım acaba mümkünse firma [email protected] adresine tekrar mail atabilirmi tel ulaşamadım

30 Mayıs 2023 14:18 (Şikayetten 8 dakika sonra)
30 Mayıs 2023 20:20

İlgi ve alakanıza teşekkür ediyorum fakat maskesi deforme olduğundan attık başka bir hortum ve maske vermişler eczaneden ama oda hava vermiyor. Ürün kullanırken ses yapıyor ve şu an cihazı kullanmamız gerekiyor bu testin yapılması için bizim içinde bir avantaj olabilir alındığından bu yana sesinden dolayı sabahları ve gece kullanmak istemiyordu hastamız uzun sürerse bu sürede hastamız hava almadan daha bir sıkıntı yaşayacak bu konuda da bize destek olma şansınız varsa çok sevinirim

31 Mayıs 2023 09:43

Değerli Kullanıcımız, Sistemde kayıtlı e-posta adresinizden bilgilendirme yapılmıştır. Sağlıklı günler dileriz... Omron Sağlık Destek Ekibi

01 Haziran 2023 15:06

Değerli Kullanıcımız, Paylaşmış olduğunuz e-posta adresinize gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Sağlıklı günler dileriz... Omron Sağlık Teknik Destek Ekibi

01 Haziran 2023 22:12

Bugün verdikleri kodla birlikte kargoya verdim henüz sorun çözümlenmediği için yorum yapamıyorum firmaya haksızlık olur bu davranışım Sadece anlaşmaları olan Yurtiçi Kargo anlaşmaları olduğu halde sigortasız gider deyip bir kağıt imzalattılar. Sadece belirttim bu nebilazatör cihazı umarım bir sorun olmaz yenı bir cihaz dedim orijinal kutusuyla sardıysanız sıkıntı olmaz dediler umarım cihazım hasar almadan gidip sağlam bir şekilde elime ulaşir. Çünkü tekrardan gidip cihaz almam sıkıntı olur

24 Temmuz 2023 10:02

Caner sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamındaki Nebulizatör Arızalı, Müşteri Hizmetlerine Ulaşılamıyor

09 Ekim 2025 19:48
Gizem sonuçtan hiç memnun değil

23 Eylül 2024 08:03

20 Kasım 2024 20:26