Omix X600 Kapanma Sorunu

Hulusi
26 Aralık 2023 20:00

Omix X600 telefonunu kullanıyorum. Son zamanlarda, bir uygulamayı açtığımda veya telefon çaldığında, cihaz iki saniye sonra kapanıyor ve tekrar açıldığında aynı durum yedi-sekiz kez daha peş peşe devam ediyor. Servise gönderdiğimde bir daha sorun yaşanmayacağı söylendi fakat sorun devam ediyor. Telefonu kullanamaz hale geldim; çünkü kapandığında çoğu uygulamayı siliyor. Kendi kendine dört kez fabrika ayarlarına döndü, uygulamaları sildi, kamera ve kullandığım diğer uygulamaları da dahil. Özel dosyalarım, fotoğraflarım ve bazı uygulamalarım yüzünden büyük kayıplar yaşadım. Bu üründeki arızanın giderilmesini veya değişimini artık istemiyorum; yaşanan bu sorunlar nedeniyle ücret iadesi talep ediyorum. Bu telefonu kullanmaya başladığımdan beri sadece pişmanlık duydum. Servise götürmekten ve uğraşmaktan bıktım.

27 Aralık 2023 10:30 (Şikayetten 14 saat sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildiriminiz ve talepleriniz için çok teşekkür ederiz. Şikayet sürecinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız/talepleriniz ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak detaylı bilgilendirme yapmıştır. Bize vakit ayırdığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Geribildirim/şikayet sürecine çok önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğini yürekten inanıyoruz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

İsmail
17 Aralık 2023 14:13
Alpdoğan sonuçtan hiç memnun değil

Alpdoğan
19 Kasım 2023 17:10
Omix X600 Telefonun Arızaları
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Omix X600 Telefonu Aldığıma Bin Pişman Oldum

Ufuk
27 Haziran 2023 14:13

Elijah
04 Kasım 2023 14:22
Umut sonuçtan hiç memnun değil

Umut
05 Aralık 2024 16:34