Alpdoğan sonuçtan hiç memnun değil

Alpdoğan
19 Kasım 2023 17:10

Omix x600.
Aydin Turkcell ® bayisinden almış olduğum Omix x600 cihaz sürekli çalışmama, hat sorunu, kamera sorunu gibi birçok problem yapmaya başladı. Şarjı varken kendi kendine kapanmaya başladı. Açtıktan bir dakika sonra şarjı olmasına rağmen tekrar kapanıyor. Çok uzun süre kullanmadan cihazımda fazla ısınma, konuşurken kapanma ya da kendi kendine kapanma sorunu da oluyor. Üzerinde kırılmaz cam var varken tek düşüşünde ekranı kırıldı. Çok kötü telefon. Ayrıca benim isteğim dışında telefon kendi kendine bir yerlere giriyor, arama yapıyor. Cihaz daha 10-11 aylık Ben şu an cihazsız ve mağdurum, cihazın değişimini talep ediyorum. Cihaz çok sorunlu ve değişimini talep ediyorum. Lütfen Omix alacaklar düşünsün. Tüketici Mahkemesi'ne başvurarak yasal haklarımı arayacağım. Bilgilerinize sunarım.

21 Kasım 2023 17:10 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildirimleriniz için çok teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak en kısa süre içerisinde sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak yardımcı olacağız. Saygılarımızla OMIX Türkiye

23 Kasım 2023 11:34

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildirimleriniz için çok teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak bilgilendirme yapmıştır. Saygılarımızla OMIX Türkiye

Alpdoğan
14 Aralık 2023 11:27

Marka 24 kasim tarihinde geri dönüş yaptı ekranım kırık olduğu için ekranı yaptırmam gerektiğini daha sonra garanti kapsamına gireceğini ve teknik sıkıntıları düzelteceklerini dile getirdiler. Ekran için 1400 lira fiyat verdiler. Bende 12.12.2023 tarihinde omix firmasına telefonu gönderdim. 14.12.2023 tarihinde beni arayarak ekran fiyatının güncelleme geldiğini ve 2700 TL olduğunu dile getirdiler. Bu resmen insanları... Omix firmasından telefon aldım. 15 günde güncellenen fiyat bu şekilde olur mu. Bu tür firmalar aşırı kar etmek için enflasyonu sebep göstermektedirler. Buna da fiyat güncellemesi dediler. 15 gün içinde bu kadar fiyat artışı olmamıştır. Bu yazdıklarımın doğruluğunu firmanın telefon kayıtlarından teyit edebilirsiniz. Tüm konuşmalarımız kayıtlıdır. Böyle bir kalitesiz firmayla ilk defa karşılaştım. Bu markayı almayı düşünen arkadaşlar sakin almayı düşünmesin. Firma hiçbir şekilde kendi ürününe sahip çıkmıyor. Yerli üretim kazanması için tercih ettim. Her yerde karşılaştığım bu durumu anlatacağım.

İbrahim
09 Ağustos 2023 09:08
Mehtap sonuçtan çok memnun

Mehtap
10 Temmuz 2024 14:46

Ceren
12 Nisan 2024 01:29
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Adem
05 Aralık 2023 05:09
Ufuk sonuçtan hiç memnun değil

Omix X600 Telefonu Aldığıma Bin Pişman Oldum

Ufuk