Shadow sonuçtan hiç memnun değil

Omix X6 Bozuk Telefon

11 Ağustos 2024 04:06

Vatan Bilgisayar çalışanlarının pirim almak için önerdiği omix x6 telefon adında telefon aldım. Telefon hayatımda gördüğüm en kötü telefon. 2 gün önce aldım. Telefonun doğru çalışan bir tane özelliği yok. Telefonun şarjı yüzde 20 iken aniden kapanıyor. Telefon görüşmesi yaparken sensörü çalışmadığından bütün tuşlara basıyor. Ve aniden sesi kapatıyor. Telefon donma kasma ne ararsan var. Bozuk demeyi bile hak etmeyen bu demir yığınını götürdüm. Garantiye götüreceğiz dediler. Paramı bile iade etmediler. Bu dünya kötüsü marka olan Omix pişmanlıktır.

14 Ağustos 2024 11:43 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildiriminiz ve talepleriniz için çok teşekkür ederiz. Şikayet sürecinizde size yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Konu ile ilgili olarak Müşteri Temsilcimiz aktarmış olduğunuz sorunlarınız/talepleriniz ile ilgili sizlere kayıtlı iletişim bilgilerinizden ulaşarak detaylı bilgilendirme yapmıştır. Bize vakit ayırdığınız ve hizmet kalitemizi arttırmamıza yardımcı olduğunuz için teşekkür ederiz. Geribildirim/şikayet sürecine çok önem verdiğimizi bilmenizi isteriz. Her şikayetin, bizi ve süreçlerimizi daha da geliştireceğini yürekten inanıyoruz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

23 Ağustos 2024 07:34

Zerre ilgilenmediler. Telefona güncelleme attılar. Yine aynı. Hatta müşteri hizmetlerinden arayıp. Elinden geleni ardına koyma. Nevar kullan işte tarzındalar. Şaka gibi. Omix ülkemize hayırlı olsun.

Nilgun
Nilgun

Bugün BİM'den omix 6 cep telefonu aldım keşke almasaydım sarja taktik aşiri işindi ve şarjı dolu olmasına rağmen hemen bitti kapandı mağduriyetimin giderilmesini istiyorum

Omix X 6 Ekran Kapandı Dahada Açılmıyor Ve Aşırı Isınma Var

Ela
01 Temmuz 2024 00:14
Omix X 6 Ekran Kapandı Dahada Açılmıyor Ve Aşırı Isınma Var
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Elif
24 Temmuz 2024 13:12