Omix X4 Telefonun İnternet Bağlantı Sorunu

Omix X4 Telefonun İnternet Bağlantı Sorunu
Semih
04 Ekim 2024 08:43

Omix X4 telefonumda internete bağlanıyorum, ancak bağlandıktan 2 dakika sonra bağlantıyı kesiyor. Telefonu alalı 1 ay oldu. Garantiye göndermek istemiyorum çünkü çok uzun sürüyor. Aldığıma pişman oldum. Bazen de bağlanıyor ve kesmiyor. Lütfen yardımcı olur musunuz?

07 Ekim 2024 10:04 (Şikayetten 3 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildirimlerinizin bizim için ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak isteriz. Şikayet sürecinizde sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Bizden ürün/hizmet aldığınız ve müşterimiz olduğunuz için çok teşekkür ederiz. Sizden gelen bilgiler doğrultusunda konu ile ilgili araştırma yapıp mümkün olan en kısa süre içerisinde sizlere dönüş gerçekleştireceğiz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

14 Ekim 2024 16:31

Değerli Kullanıcımız, Öncelikle paylaşmış olduğunuz geri bildirimlerinizin bizim için ne kadar önemli olduğunu hatırlatmak isteriz. Şikayet sürecinizde sizlere yardımcı olmaktan mutluluk duyacağız. Bizden ürün/hizmet aldığınız ve müşterimiz olduğunuz için çok teşekkür ederiz. . Konuyla ilgili bilgi vermek ve karşılaşmış olduğunuz sorunlarınızın çözülmesi için şikayet var üzerinden paylaşmış olduğunuz iletişim numaranızdan yapılan arama sonucunda ne yazık ki ulaşım sağlayamadık. Dilerseniz şikayet var üzerinden tarafımıza dönüş yapabilir yada müşteri hizmetleri numaramızdan ulaşım sağlayarak bilgi alabilirsiniz. Saygılarımızla OMIX Türkiye

Omix X4'te İnternet Paylaşımı Sorunu Çözülmüyor

Songül